Pluspunten
niets toe te voegen
Pluspunten
snel
Verbeterpuntenhoeft niks te verbeteren
Pluspunten
Keurig geleverd, vlees is nog diepgevroren
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Mijn wolfhonden zijn altijd weer blij de bezorger te zien. En mooi dat de bezorger ons weer herkende toen We verhuisd waren dus voelt vertrouwd
Pluspunten
Topservice, moest even mijn bestelling aanpassen en was geen enkel probleem. Keurig sms vlak voor levering is ook fijn.
Pluspunten
Correct, ook aan de telefoon. Richten zich op het maken en leveren van een goed produkt, met oprechte belangstelling voor het welzijn van het dier. Voelt vertrouwd en betrouwbaar.
VerbeterpuntenOo dit moment helemaal goed
Pluspunten
zoals altijd weer volledig tevreden
Pluspunten
Vriendelijke mensen met ouderwetse kwaliteit!
VerbeterpuntenGa vooral zo door. Zou alleen fijn zijn als jullie bv ook snacks zouden verkopen zoals bv schapenvet en botten.
Pluspunten
De sterren zeggen genoeg ik ben tevreden
ook op texel bezorgen mischien .iswm welkoop of dieren winkel . is maar een idee.
Pluspunten
Super kwaliteit en snelle en goede levering! Mijn hondjes eten het vlees heel erg graag.
Pluspunten
Zeer tevreden over de kwaliteit van het vlees, en geweldig dat het thuis geleverd wordt, zo de diepvries weer in!
VerbeterpuntenOok een houdbare variant maken voor vakanties of dagjes weg!
Ontving de eerste keer diepvriesverpakkingen waarvan het plastic open stond. nu voor de tweede keer een bestelling geplaatst om te kijken of dit gewoon een productiefout kan zijn.
Pluspunten
gewoon goed, zoals 't hoort.
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenBetere verpakking om de producten. Doos was kapot.
Munnikenweg 8
2651 LZ Berkel en Rodenrijs