Altijd op tijd!

Uitstekende levering van een uitstekend product

Altijd stipt op tijd

Vriendelijk en keurig op tijd

De app met de aflevertijd vond ik heel prettig!

Om mijn pakket te volgen was de app heel handig. De opgegeven tijd klopte!

Op tijd en juist

De bezorging was op tijd en juist afgeleverd.

Keurige bezorging

Goede spullen ,netjes op tijd geleverd

top

uitstekende en correcte levering van hondenvoer waar wij al decennia lang onze honden mee groot brengen

Werken altijd volgens afspraak

Al meerdere keren besteld en nog nooit problemen gehad.

Altijd top geregeld

Al meerdere malen voer laten bezorgen. Altijd geleverd op de aangegeven dag.. en goes geregeld!

Zeer snel altijd volgens afspraak

Keurige behulpzame bezorger

Alles volgens afspraak

Goed product en prettige verzending. Krijg altijd een dag van te voren een berichtje hoelaat het bezorgd wordt, als dat niet past, wordt er een oplossing gezocht. Fijne service! En de hond is gek op Kivo vlees!

Uitstekende ervaring!

Het systeem werkt! De website is gebruiksvriendelijk, de service en afhandeling is duidelijk en urgent.

Gemakkelijk en op afspraak

Hele aardige mensen en goede service

Voor herhaling vatbaar

Keurig verpakt, binnen afgesproken tijd geleverd

Handig, snel, duidelijk!

Ideaal! Handig, duidelijk en snel bezorgd op de provincie-leverdag! Via WhatsApp wordt je op hoogte gehouden van de (bijna) exacte levertijd! En onze pup is ook fan!

Je weet altijd hoe laat ze ongeveer komen

Je krijgt een appje dat ze er rond een bepaalde tijd zijn en voor dat tijdstip nog een met de tijd hoe laat ze arriveren. Ik laat het altijd bij een kennis bezorgen omdat die buurman altijd thuis is en het dan direct in de vriezer kan. Als het in de avond of na 17:00 zou kunnen zou het voor mij nog makkelijker zijn. Maar ik snap dat iedereen met dat probleem zit die werkt. Daarom de oplossing om het bij iemand anders te laten bezorgen in Breda. Ik woon zelf in Oosterhout. Maar erg tevreden verder

Van bestellen t/ m bezorgen, alles goed. Aardig,praktisch, op tijd,duidelijk,behulpzaam.

Keurige verpakking, keurige bezorgers, goede communicatie mbt ontvangsttijd

De kivo producten kan ik makkelijk bestellen en deze worden door een keurige koerier diepvrieskoud thuis gebracht. Altijd vriendelijk en correct. Tevoren ontvang ik altijd een tijdsbestek waar ik de ontvangst kan verwachten. Prima zaak

Nette bezorging

Keurig bezorgd door aardige man die netjes van te voren een tijdsindicatie stuurt.

Altijd goede kwaliteit, altijd keurig op tijd geleverd, altijd actuele informatie over levermoment.

Goed voer uitstekende service

Goed voer voor een goede prijs en een uitstekende service

Snel op tijd geleverd en onderweg altijd een “ levertijdberichtje”

De hond vindt het heerlijk en geen enkele allergie .

Super service!

Wij zijn zeer tevreden met de Kivo bezorgservice. De bestelling wordt altijd goed geleverd. Daarnaast is het enorm fijn dat je ongeveer een half uur van tevoren nog een WhatsApp-bericht krijgt met de verwachte aankomsttijd van de bezorger. Echt een aanrader!

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs