Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenBetere verpakking om de producten. Doos was kapot.
Pluspunten
attent, klantvriendelijk
Pluspunten
Levertijd gevraagd of het voor 5 uur kon en dat was geen probleem. Prima een sms met vaste tijd en was goed.
VerbeterpuntenSoms al een klein beetje ontdooit
Pluspunten
Ik moet de naam van Diesel nog doorgeven voor de halsband!
Pluspunten
Fijn dat je persoonlijk contact kunt hebben met de bezorger!
Pluspunten
Na melding dat mijn oude dametje niet erg lekker vond werd zonder probleem overige opgehaald en kreeg ze een mix doos om te proberen wat ze wel lekker vond. Erg vriendelijk en behulpzaam
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Snelle levering, telefonisch contact wanneer er geleverd gaat worden, kan ook overlegd worden, diepvriesvoer is ook echt goed diepgevroren als het thuis komt en bezorger bracht het zelfs tot binnen op het aanrecht, bood dat zelf aan.
Verbeterpuntengewoon zo doorgaan
Pluspunten
prima communicatie betreffende de levering en komen afspraken ook keurig na. De kwaliteit van het product is goed.
Pluspunten
Komt de afspraak goed na.
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Aardig personeel en vakkundig Levering fijn op tijd Erg fijn om te weten tussen hoe laat ze verwachten te komen. En dat dat een uurtje ongeveer maar is!!
VerbeterpuntenDie heb ik nu niet
Pluspunten
Hele goede service
Pluspunten
Zonder veel goede iets kunnen bestellen en goed voer in huis krijgen
VerbeterpuntenLevertijd 1 keer per week. Ik moet dus goed vooruit plannen. Maar misschien is dit meer mijn probleem :-) :-)
Pluspunten
goede snelle service
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede levering, kwaliteit ver vlees.
Pluspunten
Zeer vriendelijk en behulpzaam. Over de kwaliteit van het voedsel zelf kan ik nog niets zinnig zeggen.
Pluspunten
Makkelijk te bestellen, snelle levering en uitstekend communicatie. Zeer goede service.
Pluspunten
Pluspunten
Super voor elkaar! Onze hond verdroeg de kivo compleet niet, is netjes en snel omgeruild voor lam en dit gaat super, heel netjes geregeld mijn dank hiervoor!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
geen idee nog, pas 1 x iets besteld en dat ging helemaal goed.
Pluspunten
Makkelijk en duidelijk .. Ook fijn een sms wanneer ze precies komen.
VerbeterpuntenWeinig levertijden ..
Munnikenweg 8