Goed gepland, altijd op tijd en goede communicatie

Eens in de paar weken bestel ik mijn hondenvlees bij Kivo. De hond vindt het heerlijk, het is gezond en het wordt bevroren aangeleverd. Altijd een appje of mailtje wanneer het bezorgtijdstip is en door een whatsappje terug te sturen kun je nog alternatieve (in de schuur, bij de buren etc.) afspraken maken. Top, ga zo door!

Netjes bezorgd. De tijden worden meerdere keren gecommuniceerd. Netjes verpakt. Top

Vriendelijk en punctueel

De bestelling klopt altijd, bezorger is vriendelijk en vooraf aangegeven tijdstip klopt altijd.

Altijd op tijd met zorg

Zijn altijd op afgesproken tijden, laten altijd weten doormiddel van een berichtje dat ze er bijna zijn en beleefde bezorgers

TOP SERVICE!!!

Altijd vriendelijk en correct. Zijn ook oplettend had een bestelling gedaan en later wat bij besteld, echter had ik bij de 2e bestelling een ander adres opgegeven waarna ik netjes werd gebeld of dit wel klopte was daar er blij mee!!

Top bezorging

Al vaak besteld. Wordt altijd netjes bezorgt met duidelijke communicatie.

Altijd betrouwbaar / op tijd

goede dienstverlening het enige dat ik wel fijn zou vinden is een lagere gratis levering drempel

altijd goed

Makkelijk te bestellen, goede en snelle levereing

Te weinig bezorgmomenten

Doodat er in Noord Holland alleen op donderdag wordt bezorgd heb ik drie weken op mijn pakket moeten wachten, omdat Kerst en Oud & Nieuw op donderdag vielen. Twee bezorgmomenten in de week zou beter zijn. Verder prima bezorgservice.

Altijd op tijd geleverd en 10.minuten van tevoren een appje dat ze eraan komen. Vriendelijke chauffeur.

altijd goed

Kivo levert al jaren uitstekende producten en de levertijd wordt heel netjes aangegeven en gehaald.

Word netjes op tijd bezorgd door een zeer vriendelijke bezorger. Goede informatie via WhatsApp of SMS Wij zijn zeer tevreden

Uitstekende service

Wij ontvangen inmiddels ruim twee jaar vers vlees van Kivo. Geweldige service en duidelijke communicatie naar de klant.

Altijd op tijd En prima communicatie over aflevering

Prima service en goede communicatie over tijd.

Fantastische service

Ik heb alleen maar hele goede ervaringen. Alles is heel duidelijk. Je weet wanneer je de bestelling zult ontvangen. Vooraf ontvang je nog een appje hoe laat zij verwachten te komen. En met de sneeuw en gladheid van vorige week werd er nergens iets bezorgd maar wel door Kivo. Echt klasse!

Niet goed geplaatst

Het pakket was in het zicht geplaatst

Top service !!!

De bezorgdienst geeft netjes aan wanneer er wordt op de minuut!!!

Persoonlijk en volgens afspraak!

De bezorging was op tijd, zelfs bij sneeuw en ijzel. Ik kreeg veel updates over de levering van de bestelling en een duidelijk tijdvak. Heel prettig om zo precies te weten wanneer het wordt bezorgd!

Heel goed, mooi op tijd

Super fijn! Mijn onrechte complimenten

Prima kwaliteit, snel bezorgd

Handige en snelle manier om producten te bestellen. Jammer dat de bezorgkosten wat aan de hoge kant zijn, dan word je mijn of meer gedwongen om een grotere hoeveelheid af te nemen.

Snelle bezorging. Goede voeding. Nette communicatie

Nvt

Goede levering

Ze regelen het goed voor de klanten , goede communicatie je krijgt snel antwoord op je vragen, super

Dag van tevoren email hoe laat ongeveer . Prima geregeld

Munnikenweg 8