Een fijne service

Ik hou er van wat groter in te slaan en ik vind het ook een fijn idee dat het rechtstreeks van kivo komt, altijd stipt geleverd op de aangegeven dagen.

goede communicatie

Topservice! Tijdstip van bezorging klopt en wordt nog geverifieerd met een sms. En dat in hartje Amsterdam. Heel fijn.

Snelle levering. Aardige chauffeur. Perfect eten

Perfecr

Makkelijk bestellen, duidelijk en enel geleverd

Correcte levering

Snelle en goede service

Topservice van kwalitatief voer en snacks

Levering mooi op tijd. Alles netjes verpakt zodat het lang koel blijft. Als er iets mis is gegaan met de levering wordt het zsm opgelost. Alleen maar goede ervaring mee.

Zeer tevreden. Perfecte vroege levering

Ik maakte mij zorgen om wanneer en hoe laat mijn Kivo bestelling zou komen. Een dag vooraf kreeg ik een telefoontje met de leveringstijd en mijn bestelling werd ook precies om die tijd gebracht. Superblij dat dit ‘s morgens vroeg was. Super communicatie- ik ben heel tevreden!

Perfect!

Goed product. Vlotte bezorging!

Goed voer altijd op tijd aan huis geleverd op de afgesproken tijd.

Helemaal top

Heel duidelijk en goede communicatie

Prima service!

Bestellen gaat eenvoudig, bezorging keurig binnen het tijdsblok. Aanrader!

Prima geregeld

x

Alles naar wens

Altijd op tijd

Nogmaals Altijd op tijd

Geweldig bedrijf!

Goede producten van Kivo, Mijn Hond is er dol op op het verse diepvries vlees en hij is een nogal een hele moeilijke eter maar dit vind hij erg lekker! Vriendelijk personeel. En mocht je er niet zijn tijdens de doorgegeven tijden hoelaat ze ongeveer bij je zijn wordt er netjes voor een oplossing gezorgd! Dus een een dikke 10 ga zo door!!!

betrouwbare service

Mijn bestelling wordt altijd ruim van te voren aangekondigd via whatsapp. Handig te weten wanneer en hoelaat het kan worden verwacht. Fijn !!!

Mannen communiceren altijd goed, duidelijk en concreet. Leggen de spullen altijd neer waar ik aan geef. Toppers zijn het.

Altijd ok !

Fijne bezorgservice! En afspraken maken kan ook.. goede producten worden diepgevroren afgeleverd.

Supergoede communicatie

Voor het eerst besteld en ik moet zeggen, mooi product, mijn hond eet het graag. Omdat het vlees bevroren is en je dus thuis moet zijn bij aflevering kreeg ik 3 appjes. Ook over de tijd. Dit is echt heel goed geregeld.

Altijd netjes bezorgd op de afgesproken tijd. Je krijgt altijd een sms met de verwachte tijd, komt dat niet uit, passen ze het aan.

Goed verpakt en vriendelijk bezorgd rond de aangegeven tijd

Fijne en makkelijk afhandeling van het geheel, goed product, goede prijs en prettig geleverd

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs