Iitstekend

Uitstekend, zelfs als je niet thuis bent wordt er speciaal folie om de dozen gedaan. Altijd netjes op tijd. Super service, ik neem KIVO, zeer goed voer voor onze hond.

prima bezorgservice.

Prima, De viervoetige huis genoot is er erg blij mee!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Altijd op de afgesproken tijd worden de bestellingen bezorg. Vriendelijke bezorgers.

Fijn, duidelijk en goed overleg.

Prettig en overzichtelijk

Top, bezorgservice.

Er wordt vantevoren een appje verstuurd met het tijdsblok wanneer je de bezorger kunt verwachten. Daarna krijg je nog een appje met de verwachte tijd. Heel duidelijk. En zelfs indien er niemand thuis is kun je dit aangeven en dan wordt het vlees speciaal verpakt waardoor het bevroren blijft.

Uitstekende service

Zeer goed afgestemde levering en altijd op tijd.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Prima kwalitatief en op tijd.

Top bedrijf

Uitstekend!

Levering is altijd op tijd en het product is precies wat we nodig hebben voor onze hond. Onze fokker raadde ons jullie aan toen we onze puppy adopteerden en we zijn nu al twee jaar trouwe klanten en dat zullen we waarschijnlijk ook blijven.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Altijd op tijd keurige bezorging

Keurig verzorgd de bestellingen

goede service

goede levering en op de afgesproken tijd

Prima op tijd

Je weet welke dag ze bezorgen en krijgt de dag ervoor een tijdvak. De dag zelf nog een SMS vlak voor de bezorging. Heel goede service.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goede communicatie, je weet precies hoelaat de bezorger voor je deur staat,, vriendelijk

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Altijd netjes op tijd geleverd

Het was even wennen om op tijd voor jou regio te bestellen maar als je dat eenmaal gewend bent en op tijd besteld is het er altijd netjes op de aangegeven tijd Ook krijg je soms nog een berichtje van de chauffeur dat hij er bijna is. Top

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

onze honden vinden het erg lekker!

We hebben 3 verschillende honden een hele kleine pup, een 8 jarige bernersenne hond en een oude pincher maar er is voor iedere leeftijd lekker vlees. De puppy brokjes voor de kleine zijn veelte hard die kan ze niet bijten en dat geld ook voor de snacks. maar we hebben dan ook maar pup van 1 kg dus daar kan het voer weinig aan doen.

• Heeft u verbeterpunten? kleinere zachtere brokjes voor de allerkleinste

Top bezorging

Op het moment van de bezorging was ik niet thuis. Werdt van a tot z op de hoogte gehouden. Via WhatsApp kreeg ik een foto met bewijs dat het hondenvoer was afgeleverd in mijn brievenbus.

stipt op tijd

tijd wordt vooraf aangegeven en daar houden ze zich ook aan, zo zit je niet nodeloos te wachten

Goede communicatie, snelle levering

Duidelijk wanneer er geleverd gaat worden en hoe laat ongeveer. Snelle levering

was voor eerste keer.

goede kwaliteit vers voer. Onze familiehond was er erg blij mee, in no-time was zijn etensbak volledig leeg! alle produkten in handige verpakking.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Super goed voor elkaar bij Kivo

Dikke 10

super

Altijd keurig geleverd . goed diep gevroren en altijd goede communicatie met betrekking tot levering.

Gewoon altijd goed

De bezorging is gewoon altijd goed geregeld! Ik heb nog nooit iets geks meegemaakt! De communicatie is perfect! Monique Zandstra

perfect

Ik ben al een aantal jaren klant en de levering is altijd goed en precies in het afgesproken tijdslot.

Betrouwbare bezorging

Altijd netjes vooraf gemeld hoe laat ze komen bezorgen

Zeer goede communicatie. Alles klopt. Kopen zonder zorgen

• Heeft u verbeterpunten? Geen