Vlees is goed Duidelijke afspraken Zeer correcte levering Met super vriendelijke bezorgers Klasse

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Heel fijn dat je van tevoren hoort hoe laat ze er ongeveer zijn en dat je dan op de dag zelf ook nog geïnformeerd word door de bezorger. Niet te vergeten natuurlijk de geweldige producten van Kivo

helemaal correct en snel

week daarvoor besteld en dinsdag al binnen gekregen.

Prima levering

Volgens afspraak

Super goede service

Altij top kwaliteit en service!

Heel fijne producten en stipte service

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Duidelijk en heel netjes verzorgd

Mijn eerste ervaring met de kivo bezorgservice is zeer positief Je krijgt netjes van tevoren een appje wanneer ze komen er staat ook duidelijk in wat je moet doen als het bezorgmoment niet uitkomt Ik vind het heel netjes geregeld De bezorger is ook zeer vriendelijk dit gaan we zeker vaker doen hoef je zelf ook niet te sjouwen met de diepvries rollen hartstikke makkelijk

Geweldig.

Altijd op tijd met bezorgen.

Super goed

Mijn hond vind het heel erg lekker

• Heeft u verbeterpunten? andere vlees mix met kip

geweldig

perfecte bezorging, op de minuut bezorgd door Frans. Heel mooie en goed verzorgde producten. Onze Lobke is er heel content en blij mee.

• Heeft u verbeterpunten? nee

super service

goede service, makkelijk bestellen , goed en betrouwbaar geleverd volgens afspraak

Zeer goed!

Ik bestel met enige regelmaat bij Frans! Wat een service, geeft duidelijk aan wanneer hij komt! Prettig contact! Bestelling klopt altijd! Kortom niks te klagen!

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Kwaliteit vlees en bezorging uitstekend!

Bezorging altijd keurig op tijd en onze hond vindt het vlees heerlijk. Contact met bezorgservice altijd goed. Bezorger doet wat hij belooft. Aanrader!

Zeer correcte bezorger.

Zowel de bestelling als de levering waren perfect.

Kwaliteit voer, snelle levering

Komt altijd netjes op tijd, en je krijgt een bericht. Helemaal top

Altijd netjes bezorgd

Je krijgt een dag van tevoren een bericht met hoe laat ze er zullen zijn en of dit uitkomt, zo niet kun je de bezorger persoonlijk een bericht sturen. En waar ze in uitblinken is ook daadwerkelijk op de stoep staan op de doorgegeven tijd! Helemaal top!

• Heeft u verbeterpunten? Enige minpuntje late bestellingen week later

Zeer tevreden tot nu toe, gebruiken de bezorgservice nu een jaar

Kivo laat een dag van te voren weten in welk tijdsbestek de bezorger er is. De bezorger laat op de dag zelf ongeveer een half uur van te voren weten hoe laat hij er is. Klopt altijd. Eerder iets vroeger als later.

goed geregeld!

Netjes via de app een geschatte tijd doorgekregen. Op tijd bezorgd. Prima geregeld :)

Goed vlees, prima levering

Super goede service

De communicatie over de bestelling en levertijd is altijd prettig en ‘on point’. Het zou nog fijner zijn als er meer bezorg dagen mogelijk zijn. De bezorging is wel super!!!

• Heeft u verbeterpunten? Meer bezorg dagen

Prima vlees en service

Op tijd besteld op tijd in huis.. Turbo onze hond is er gek op… Goed vlees…..

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Makkelijk bestellen op de site. Wordt duidelijk aangegeven wanneer ze in welke regio bezorgen. Dag van te voren krijg je een tijdslot en mocht het niet uitkomen krijg je een contactgegevens om daarmee te schakelen. Op de dag zelf stuurt de bezorger ook nog een appje. Helemaal top!!

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs