één woord is genoeg: TOP

Zz

Altijd netjes op tijd

Ze zijn altijd heel vriendelijk en proberen altijd mee te denken als een levering niet goed uitkomt. Echt top!

Prima bezorging, perfecte backoffice

Zeer netjes

Ik kreeg netjes een dag van te voren een tijdelijk door en op de dag zelf ook een bericht van de chauffeur , hij was alleen toch wat vroeger maar vond het zeer netjes gecommuniceerd allemaal .

'Gewoon' wat je bestelt komt

Niets toe te voegen

Communicatie is goed.

Aanpassen bezorgtijd, kan niet. Dan wordt het afgezet in bubbeltjes plastic.

• Heeft u verbeterpunten? Bezorgtijden aangepast kunnen worden.

Top service en

Altijd goede communicatie en top kwaliteit

Komen afspraken na

keurig een app wanneer wij de bezorging kunnen verwachten

Geweldig!

Producten werden mooi op tijd geleverd. 1 dag voor levering wordt het tijdsvak waarin geleverd wordt doorgegeven via Whattsapp, en 1 uur voor levering nog een keer. Verpakking is top en de KIVO worsten worden diepgevroren aangeleverd zoals het hoort.

Heel correct

Vriendelijke bezorger,exacte tijd word per telefoon doorggegeve

Fijne duidelijke communicatie

Laten keurig de tijd weten wanneer verwacht dat er bezorgd wordt. 10 minuten van te voren krijgt je nog een berichtje en als je niet thuis bent dan denken ze mee, echt top!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Op tijd bezorgt en goede informatie tot aan de bezorging en een duidelijke bon erbij

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Het was voor mij de eerste keer. En het bevalt goed. Heel fijn dat je de tijd weet en je bericht krijgt als het veranderd. Ik word vaste klant

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Keurig op tijd zoals aangekondigd!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Onze puppy is dol op de producten van Kivo. Ik heb nu voor de tweede keer een voorraad besteld. De bestellingen zijn netjes volgens planning bezorgd. Van te voren wordt er nog een appje gestuurd met de bezorgtijd. Al met al zeer tevreden over de bezorgservice.

Altijd netjes op tijd

Goede communicatie

Goede kwaliteit vlees voor onze honden. En fijne communicatie over bezorgen.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Altijd op tijd, altijd vriendelijk, en goede kwaliteit!

Al jaren goede ervaringen met Kivo bezorgservice.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Geweldige communicatie. Altijd op tijd. Uitstekend product.

Sammy blij wij blij. Super vlees!

Sammie vind het heerlijk.

Ik ben zeer tevreden.

Supergoed hondenvoer

Mijn eens zo kieskeurige hondje, geniet zichtbaar van het verse vlees en gestoomde eten. Brokjes vindt minder lekker.

Geweldig. Goede communicatie

Perfecte communicatie, tot op de minuut nauwkeurige schatting qua aflevering.

Uitstekende service

Uitstekende service. Je wordt goed op de hoogte gehouden van je levering. Alles is goed verpakt in de dozen, en komt bevroren aan huis. Toegevoegde informatie wat betreft levering indien je niet thuis bent wordt prima uitgevoerd. De bezorger is ook zeer vriendelijke en behulpzaam.

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs