Onze hond is er gek op!

Wij hebben een engelse bulldog en heeft zoveel energie door de voeding van Kivo. De bezorging is ooo altijd goed geregeld!

Goede info !

Vriendelijk en correct !

Correct

Het online bestellen op de site is overzichtelijk en weet op welke dag er bezorgd wordt. De bezorging is stipt en wordt kort tevoren op de hoogte gesteld om hoe laat precies geleverd wordt.

Perfecte communicatie over bezorgtijden

Duidelijk op de website wanneer producten worden bezorgd zodat je je voorraad goed kunt plannen

Het was de eerste keer maar geweldige communicatie dat zie je niet vaak. Ik vind het helemaal TOP.

Goed bedrijf, goede service en dienstverlening

Ze geven duidelijke informatie, geven nauwkeurig aan wanneer ze de zending komen brengen en sturen ook een berichtje een kwartiertje voor aflevering. Zo zou je willen dat meer bedrijven het doen!

Goede ervaringen mee , levering altijd top

Je ontvangt tweemaal bericht; eerst een indicatie en vervolgens tijdig een vrij exact moment van bezorging. Zeer plezierig.

Geweldig hondenvoer

Super vlees. Onze hond is er gek op. Mensen geven altijd complimenten over hoe haar vacht eruit ziet. Bezorging is fantastisch en altijd op tijd!. De aangegeven tijd klopt altijd!

Netjes verpakt, goede communicatie voor levering

Super makkelijk om je bestelling te plaatsen. Snel geleverd op vaste dagen. Fijn contact via Whats app waardoor je nooit je pakket hoeft mis te lopen.

Kwaliteitsvoedinfg, goede service, vriendelijke mensen.

De voeding is van prima kwaliteit, de comunicatie is duidelijk. DE mensen zijn uiterst vriendelijk en denken mee in geval van nood.

Kivo is altijd op tijd, en er wordt kort voor levering gemeld dat de bezorger eraan komt.

Meedenkers en kwaliteit

Fijn team, vragen per email worden direct behandeld en bij bijzondere omstandigheden wordt meegedacht.

goed, conform verwachting bezorgd met duidelijke communicatie.

Geleverd conform verwachting/communicatie. Zou zo weer bestellen! En als bonus kreeg onze hond nog een snoepje omdat we tegelijk met de bezorger de oprit op liepen. Wat een mazzel..!

Betrouwbare afspraak,altijd op tijd.

Zie bovenstaande.

Super bezorging

Op tijd, duidelijke communicatie, vriendelijk.

Meer dan tevreden

Het tijdslot van bezorging is erg nauwkeurig en je wordt goed op de hoogte gehouden. Laatst de bel niet gehoord. De bezorger heeft keurig de bestelling bij de voordeur geplaatst en ons een bericht met foto gestuurd. Dat is nog eens service.

Hele fijne service en communicatie is mijn ervaring.

Bij het leveren van diepvriesproducten krijg ik heel nauwkeurig de tijd door van de bezorger. Heel fijn en beveel deze dienst van harte aan. Sonja

Geweldig!

Mijn pup vindt het geweldig, als ze het ruikt rent ze gelijk naar de keuken

Super vriendelijk

Vriendelijke mensen,wordt altijd keurig afgeleverd!!

Email altijd netjes met tijdsbestek en vlak van tevoren een appje, echt super!

Zeer tevreden over de bestelling en bezorging!

Tot nu toe een prima eerste ervaring met de producten en levering van Kivo!

prima!

Zoals afgesproken optijd geleverd

Levert volgens afspraak

Heel tevreden over mijn eerste bestelling. Vriendelijke bezorger. Levering zoals omschreven op de site. Op de dag van levering krijg je bericht over de verwachte levertijd.

perfect

altijd goed en op tijd geleverd

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs