Word erg graag gegeten ook veel diersoorten

Mijn hond ,doet het erg goed op de kivo

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

altijd weer prima geregeld.

Gewoon heel goed.

Top bezorging!!

Altijd netjes bericht hoe laat de bezorger voor de deur staat. En dit klopt tot op de minuut!

Houden zich aan de afspraken en leveren altijd netjes op tijd en met klantvriendelijk!

Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer de bezorger komt in een normaal tijdsvlak van 1,5. De dag zelf geeft de bezorger nog een duidelijke tijdsindicatie aan. Vriendelijke bezorgers die goed checken of alles geleverd is. Ik ben er heel tevreden over. De producten zijn netjes ingepakt.

• Heeft u verbeterpunten? Levering is geweldig vooral zo houden.

Een woord top!!

Altijd keurig optijd! Echt een heel net bedrijf!(auto ziet er ook top uit)

• Heeft u verbeterpunten? Geen

Top bezorging

De bezorger stuurt altijd een appje hoe laat hij komt. Is altijd op tijd en vriendelijk.

Excellent

Netjes volgens afspraak

Altijd volgende afspraak, vriendelijke mensen.

Op tijd en komen en top vlees…

• Heeft u verbeterpunten? Geen

Uitstekende kwaliteit

Op alle fronten uitstekende kwaliteit! Dat geldt voor het gestoomde vlees, het verse vlees, de levering die altijd stipt op tijd is en de de bezorger die nooit te beroerd is om zo nodig de levering achter het huis te bezorgen.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Verder niets aan toe te voegen.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Fijn dat de communicatie over de levering goed geregeld is, zodat je precies weet waar je aan toe bent

Prima, mooi op tijd!

Mooi op tijd en mijn 3 honden zijn gek op het vlees!

Netjes op tijd

Altijd optijd en vriendelijk

Goede service, je wordt goed op de hoogte gehouden hoelaat je bestelling komt!

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Correctte levering

Aangemeld via de app met de juiste levertijd en mooi op tijd geleverd!!

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Zeer prettig bedrijf met goede producten die ook zijn afspraken waar maakt.

Diverse malen het vlees voor onze hond bij dit bedrijf besteld. Allereerst zijn ze heel correct in het melden van mogelijke wijzigingen in hun afleverschema. Denk hierbij aan de tijd rond de feestdagen. We hebben een vaste afleverdag en het tijdsvlak wordt de avond ervoor keurig doorgegeven. Komt dit niet uit dan wordt er naar een oplossing gezocht. Iets voor levering wordt er nog een bericht gestuurd zodat je exact weet wanneer ze voor de deur staan. Producten zijn professioneel verpakt en onze hond vindt ze heerlijk. Wij raden het van harte aan. Onze hond eet de mix met 5 diersoorten.

Uitstekend!

Levering altijd keurig op tijd en je wordt keurig via whats-app op de hoogte gehouden over de tijd van de bezorging.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

perfect optijd en ijskoud geleverd

Nooit lang wachten, zo perfect op tijd werkt zo fijn,

Helemaal top

Super!!Altijd netjes een app waardoor je ze niet kan mislopen.Het kvv top en altijd goed bevroren geleverd in handige worst verpakking.Voor ons niks anders meer dan kivo!!

• Heeft u verbeterpunten? Nee.

Prima verzorgd en conform afspraak

Een echte aanrader.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Beste voer op de markt en m’n honden vinden het geweldig.

Goede snelle bezorgservice

Zeer snelle en goede levering. Goede bezorginformatie en service

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs