Goede producten en betrouwbare levering

Alles perfect

Snelle en nette bezorging

De dag ervoor een app met de verwachte bezorgtijd. De volgende dag keurig op tijd met weer een melding op de app dat het was geleverd.

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Altijd mooi op tijd geleverd

Krijgt netjes een appje met de tijd dat ze komen

Goed geleverd zoals aangegeven

Bestellen is eenvoudig. Je krijgt een tijdvak via WhatsApp wanneer de bezorger komt, met contact informatie van de bezorger voor het geval je er niet bent. De bezorger stuurt kort van tevoren nog een WhatsApp met een preciezer tijdstip. De bezorger is vriendelijk. Kortom, allemaal prima. Het enige minpuntje is wellicht de prijs. Voor een wat grotere hond heb je toch aardig wat nodig.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Makkelijk bestellen, stipt op tijd bezorgd

Erg handig dat ik een app krijg hoe laat de bezorger er is! Hoef dus niet onnodig lang thuis te zijn.

Goede communicatie

Fijn dat je goed op de hoogte gehouden wordt

Houdt zich goed aan bezorgtijd

Vriendelijk, goede service, producten komen in goede staat aan.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Altijd netjes op tijd goede service

Vlot en duidelijk contact

Kivo zeker een aanrader . Je weet waar je aan toe bent. Staat duidelijk beschreven wanneer je bestelling komt. Met ap krijg je te horen wanneer ze komen...Ben je er niet dan word er meegedacht aan een oplossing. Alles goed diepgevroren . Het vlees ziet er goed verzorgd uit. Alles zit er in, en de geur is niet vies. Kortom zeker voor herhaling vatbaar.

• Heeft u verbeterpunten? Ga zo door top

Uitstekend!

Zeer efficiënt met uitstekende communicatie en alles keurig op tijd geleverd! Complimenten!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Ze zijn altijd perfect op tijd

Komen afspraken na , altijd op tijd

Goed werk

Snelle en goede bestelling en snelle en correcte levering

Keurige bezorging

Plezierige , representatieve meneer die het een en ander correct heeft afgeleverd. Met een vriendelijke blik en een klein praatje.

• Heeft u verbeterpunten? /

Denken goed mee qua bezorgtijd en genoeg punten gespaard voor de verzendkosten!

• Heeft u verbeterpunten? Boven een bepaald bedrag geen verzendkosten

Gemakkelijk en snel

Goede communicatie over levering

Bezorging op tijd zoals aangekondigd en wordt aan de deur bezorgd 14 hoog

• Heeft u verbeterpunten? Bestelling herhaling

Ik ben er blij mee

Vriendelijke en correcte bezorgers. Altijd behulpzaam

Helemaal prima service

Service en communicatie zijn top! Ben uiterst tevreden!!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Zeer tevreden! Veel smaken vlees, het wordt duidelijk aangegeven wanneer het bezorgd wordt dus goed

Snelle leverin, netje verpakt en het fijne is dat ze van te voren appen als ze er bijna zijn. Top bezorging!

Ontzettend handig

Het is heel erg fijn dat Kivo een bezorgdienst heeft. Je plaatst een bestelling en ze appen door wanneer ze langskomen. De vorige keer was ik niet thuis en hebben ze het netjes ergens op een afgesproken plek geplaatst. Deze keer had ik een grote en zware bestelling en dat scheelde voor mij zoveel tijd, gesleep en gedoe dat ik het iedereen kan aanbevelen.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

weer een levering volgens bestelling en op tijd

bestellingen lopen altijd prima. goede berichtgeving hoe laat men levert. gewoon goed.

Geweldig!

Goede ervaring zoals de vorige keren.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Heel blij met de bezorgservice

Dag van te voren bericht met de verwachte levertijd. Wordt altijd geleverd binnen de aangegeven tijd. Chauffeur geeft op de dag van de levering ook nog aan hoe laat hij er is. Super!

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs