Makkelijk te bestellen via de site, vaste leverdag waarbij je netjes op de hoogte wordt gehouden via de app.

Betrouwbaar en vriendelijk

Uitstekende service

Ik heb voor het eerst een bestelling geplaatst en ik kreeg vantevoren door wanneer de levering plaats zou vinden en nog een bevestiging per SMS.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Op afgesproken tijd. Vriendelijk en behulpzaam

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

duidelijke website en fijne bezorging

De website is overzichtelijk en de bezorging is goed gecommuniceerd.

Top!!!

Zeer prettig bedrijf. Communiceert geweldig. En ze komen hun afspraken na. Goede service.

Gewoon goed geregeld

Gewoon goed geregeld

Ik heb een blije hond!

Snelle levering en goed verpakt. Prima vers en de hond is er blij mee.

Helemaal niks op aan te merken

Zie mijn antwoord hierboven

prima assortiment

veel keuze, prima levering aan huis

• Heeft u verbeterpunten? geen

Optijd,vriendelijk en altijd correct

Dat de tijd altijd netjes wordt weergegeven en deze klopt ook altijd. Er komt altijd een nette en vriendelijke bezorger. Alles klopt gewoon,zo hoort het te zijn. Hier kun je van op aan.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Al jarenlang een tevreden klant

Vriendelijke behulpzame mensen die ook wanneer je onverhoopt niet thuis kan zijn, graag met je meedenken over de wijze van levering. Altijd op tijd en zeer goede communicatie. Prima producten, ruim aanbod.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goed eten, geweldige bezorging aan huis, ook als ik niet thuis ben

Netjes verpakt in mijn schuur als ik niet thuis ben. Heel fijn

Goede producten!

Goede producten, een duidelijk bestelinfo en een perfecte communicatie over levering! Ben een super tevreden klant!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Prima bezorging, dag van te voren krijg je de tijd waneer er bezorgd wordt en dat klopt altijd, vlak voor de bezorging weer een berichtje , ik ben zeer tevreden over de bezorging!!

• Heeft u verbeterpunten? Nee

De kivo bezorgservice doet hun uiterste best en ik ben zeer tevreden over ze. Een dag voor levering via whatsapp contact over het tijdstip van levering en bij opmerkingen en of vragen kan ik ze altijd appen. Super veel respect voor de bezorger en z’n lange diensten die al vaak erg vroeg beginnen! Dank dank dank! Ook namens goldendoodle Juul

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Dag van te voren keurig een app ontvangen met de bezorgtijd en contact info van de persoon die ik kon contacten als er in het genoemde tijdsblok niemand aanwezig zou zijn. Tijdvak kan niet worden aangepast, maar de contactpersoon gaf aan dat ze het zo inpakken dat het niet kan ontdooien en dat ze het op hun verantwoording voor de deur achter laten. Dag erna keurig een app met foto dat het voer ingepakt en wel op hun verantwoording voor de deur is afgezet. En er was idd niets ontdooit.

Heel tevreden

Goed voer, fijne bezorging

• Heeft u verbeterpunten? Misschien aan vaste klanten af en toe een kadootje geven. Heel af en toe is er een week geen bezorgkosten, maar dat is altijd in een week dat ik nog niets nodig heb.

Betrouwbaar

De dag voor levering krijg je een tijdspanne, op de dag van levering een bericht hoe laat de bezorger arriveert. Geen uren wachten maar gewoon op afgesproken tijd, ik ervaar dit als erg prettig. Daarnaast vinden de honden Kivo Smakelijk.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goed! altijd een bericht over hoelaat ik zeg top service

Geweldige service

Bestelling werd voor de poort afgeleverd, een foto werd gestuurd en een fijne dag gewenst! Waar maak je dat nog mee...superservice!

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Snel en op tijd geleverd, vriendelijke bezorg.

Ik heb het puppy pakket besteld. En het was er de volgende dag. Onze pup speelde met haar brokjes, zelfs zacht gemaakt toonde ze weinig interesse. Ze viel af en ik maakte me zorgen. Maar haar brokjes in combinatie met het verse vlees is eten voor haar nu iets om gretig naar uit te kijken en haar snoetje bij af te likken. Pup blij, ik blij!

Super service

Wordt altijd netjes afgeleverd

Gewoonweg fantastisch

Veel keuze, veel op voorraad. Als je besteld zoals de website aangeeft krijg je netjes 1 dag van te voren bericht van hoelaat ze komen ( binnen een tijdstek van 1,5/2 uur ). Chaufeur meld zich dan nog als hij onderweg is met een nog nauwkeurigere tijd. Vaak is hij er dan binnen 10 tot 15 minuutjes. Chauffeur is heel vriendelijk en behulpzaam.

Top service!

Enige tijd bestel ik nu bij Frans! Altijd correct. Houd zich aan zijn afspraken. Bestelling klopt altijd! Kortom geweldig product, super leverancier!

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs