Hele fijne bezorging

Hele fijne bezorging , via contact met watsapp werkt heel fijn . Prima product

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Altijd word het geleverd volgens afspraak!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Zeer goede communicatie rondom het bezorgen, 1x was de zak brokken open gescheurd maar ik kreeg gelijk een waardebon om de volgende keer te gebruiken. Echt top!

Niks op aan te merken

Alles optijd,ingepakt als je niet thuis ben. Appjes wanneer ze geweest zijn allemaal top

Super geregeld zoals altijd

Toppers zijn het bij Kivo.

Perfect!

Het bestellen is gemakkelijk, de website spreekt voor zich en ook de bezorging is top geregeld. Je krijgt een dag van tevoren een appje toegestuurd zodat je weet in welk tijdsvak de bezorger komt en op de dag zelf krijg je vanuit de bezorger te horen als hij er bijna is. Ik ben meer dan tevreden!

Goede communicatie

Komen afspraken goed na en de communicatie is top

Goede communicatie

Goede communicatie over de bezorging. De bezorger is erg aardig en gaf ook advies over het voer.

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Uitstekend contact met de bezorgers

uitstekend

Kivo is een topprodukt. Je wordt goed geïnformeerd over de dag en tijdstip van bezorging. Heel tevreden.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Altijd op tijd bezorgd gewoon super netjes

Zeer tevreden hoe alles afgehandeld wordt.

Wij kopen alweer een tijdje hier het vlees voor de hond. Goed verpakt en de hond vind het heerlijk. Levering : via whatsapp krijg je de dag ervoor een richttijd en op de dag zelf een update mbt levering. Zeer tevreden!

Ik werd goed op de hoogte gehouden qua bezorgtijden

Super service!

Nauwkeurig op tijd geleverd

Altijd een berichtje over een tijdvak en daarna nog een appje of telefoontje voor de precieze bezorgtijd. Echt super! En vaste bezorgdagen is ook heel fijn, je weet altijd wanneer er bezorgd wordt.

Hele duidelijke communicatie!

Na bestelling volgt er snelle levering en hele prettige heldere communicatie

Geweldige service.. tijdstip klopt altijd

• Heeft u verbeterpunten? Geen

Fantastisch.

Ik schreef al fantastisch en dat is de beste omschrijving. Ben al jaren zeer tevreden over Kivo.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Fijn om een dag van te voren appje te krijgen tussen welke tijden je ze kunt verwachten. op de bezorgdag zelf krijg je de precieze tijd door.

Super tevreden altijd netjes optijd sturen een app hoe laat ze komen en de bezorger is altijd vriendelijk

Duidelijk en betrouwbare bezorging

Je weet van te voren op welke dag ze komen leveren, de avond van te voren krijg je een tijdsvak van 1.5 a 2 uur. 15 min voor levering nog een appje hoelaat ze exact komen. Mocht ke niet thuis zijn kun ke besorginstructies achterlaten. Levering is op tijd en meneer vraagt waar je de dozen wil hebben, super!

Geweldige service!

Ik had het appje niet goed gelezen met de tijd hoe laat ze kwamen bezorgen. Maar gelukkig konden ze ondanks mijn late reactie het afleveradres nog aanpassen. Heel erg blij met de geboden service! Ik zal in het vervolg beter lezen.

Snel en vriendelijk bezorgd

Super voer

Persoonlijk, perfect

Perfecte timing, fijn persoonlijk contact.

Niks meer dan lof!

Prettige meer dan goede service!!!

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs