Correct en op tijd

En of goed verpakt bij diepvries producten. Helemaal fijn. Goede communicatie ook

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Altijd op tijd, aardige chauffeurs

Gewoon top zoals altijd

Het is gewoon altijd goed, het totale plaatje klopt! Ik heb kleine hondjes… dus duurt weer even voordat ik bestel volgende keer. Ik zal blijven bestellen ook de gestoomde vleesworsten zijn supergoed! Hondjes smullen ervan, de brengservice is stipt, precies zoals afgesproken!!!

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Als je niet thuis bent, makkelijk op te lossen. Goeie kwaliteit vlees. Goeie dienstverlening. Top!

Super correcte levering altijd

Netjes een dag van te voren een bericht via whatsap voor de levering de volgende dag. Op de dag zelf nog een bericht van de chauffeur ongeveer 5 min voor aankomst. Levering wordt ook met keurige wagens gedaan en de chauffeur is super vriendelijk.

• Heeft u verbeterpunten? Geen

Uitstekend service

Mijn met Kivo is uitstekend.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Altijd goed op tijd en volop communicatie met de chauffeur direct op de dag zelf.

betrouwbaar

gewoon goed

Altijd super service

Altijd bericht met hoelaat bezorgtijd. En zonodig wordt het vlees extra ingepakt zodat het bevroren blijft.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goede service, netjes op tijd

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Prima product en snelle levering

Al vaker een bestelling gedaan. Goed product en levering op vaste tijd (via berichtje)

Super communicatie en netjes optijd

Super communicatie! Dag van te voren al en voor dat ze er zijn krijg je weer een appje!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Geweldige service en hulp met bestellen of wijzigen en altijd erg vriendelijk!

Goede bezorging, fijne service

Goed vlees, bezorger erg behulpzaam

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Bestellen en de eerstvolgende bezorgdag in jou regio geleverd.

Netjes correct en snel

Wij kregen netjes een berichtje wanneer er volgende dag geleverd werd. De dag zelf nog een bericht Hoelaat ze er zouden zijn. Super services en vriendelijke bezorger.

Top bezorgd

Je krijgt vantevoren een appje met een tijdvak hoe laat ze komen en op de dag zelf nog een appje met de exacte tijd! Heel fijn dus

supergoed!

Je word heel goed op de hoogte gehouden over de bezorging en bezorgtijden......heel fijn!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Altijd volgens afspraak, uitstekende communicatie

Duidelijke communicatie en altijd volgens afspraak

PRIMA

Mooi op tijd levering perfect.

Volgens afspraak

Prima en nette bezorging.

Vriendelijke chauffeur. Enig nadeel is late bezorging. Dat zal echter met de drukte te maken gehad hebben.

Goed geregeld

Goede communicatie