Snelle , goede en duidelijke communicatie rondom thuisbezorging . Prima product. Hond vindt het heerlijk.

Netjes en vriendelijk geleverd.

Kwam op afspraak. Op tijd. Netjes in doos. Even knuf voor hond. Zeer positieve ervaring.

Fijne communicatie

Fijne communicatie over de leveringstijd en die is tot op de minuut nauwkeurig. Wij zijn zeer tevreden

Prima op tijd vriendelijke bezorger

Super bezorging

De bezorging is echt super goed, altijd op de afgesproken tijd, Bij afwezigheid keurig verpakt in bubbeltjes plastic( wel even doorgeven als je er niet bent op afgesproken tijd) ik ben zeer tevreden!!

Snelle en correcte bezorging

Duidelijkheid over bezorgtijd

Fantastische service

Fantastische service

Goed geregeld zoals altijd.

Goede prijs, duidelijke communicatie, vriendelijke bezorger.

Netjes geleverd

De bestelling is netjes geleverd en op de afgesproken plaats gelegd. Ook het persoonlijke contact en antwoord via de app is van de bezorger vind ik erg prettig.

Super !!!!!

Heel goed email en whatsapp contact op de minuut !! Goed vlees en vis !!!

Aardige mensen

Beste hondenvoer en beste service

Ik bestel nu al bijna 11 jaar voer bij Kivo. Onze hond vindt dit het lekkerst en het beste. De service is perfect, er is veel keus betreft smaken voer, ze hebben veel snacks maar ook de supplementen met oliën zijn goed. Ik zal nooit overstappen naar een ander merk

Ze geven eerst een appje hoe laat ze komen en vaak een foto waar het staat.voor als je niet thuis bent

Helemaal top

Mijn honden willen niks anders meer

Geweldige service

Ik ben erg tevreden over Kivo de service is uitstekend en het honden voer is van hoge kwaliteit mijn hondje is er dol op .

geweldige service

perfecte communicatie en service, bezorging tot op de minuut.

Makkelijk bestellen, duidelijke communicatie over de levering

Goede bezorging. Vriendelijke bezorger Goede kwaliteit.

Mooi op tijd

Goed verpakt en op tijd

Aanrader

Keurige bezorgdienst en kwaliteit vlees voor de hond. Hond vind het heerlijk.

Prima hoor

Goede service, klantvriendelijk en snel verzonden

Gewoon netjes zoals besproken

Gewoon uitstekend

Geen opmerking

Super makkelijk en goede kwaliteit!

Top service, vandaag bestellen en vlg week geleverd aan huis. Gekoeld en al, tot aan de voordeur. Fijne bezorger die klantvriendelijkheid hoog heeft zitten. Echt een aanrader!

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs