Correcte service

Betrouwbaar en komen afspraken na wat er is afgesproken. Geven netjes de planning een dag van te voren aan en denken graag met je mee als je vragen hebt over het voer.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Snelle service, op tijd, tijdig een bericht per sms wanneer de levering plaats vindt.

Echt top. Goede levering , als ze dan toch een tikkeltje later zijn altijd een berichtje. Ik vind het top en de hond vind het heerlijk,8

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Vers diepvries vlees bestelt, goede communicatie, goede service

Goede levering

Prima nette levering

Prima kwaliteit en altijd op tijd.

Blijf klant omdat het goed voer is Turbo vindt het heerlijk.

Goed product

Mijn 2 Duitse herders eten het graag. Levering goed en volgens afspraak. Krijg keurig telefoon of app van tevoren.

Omdat het nu gratis verzenden was, en niet super grote hoeveelheden af hoef te nemen vind ik het bij jullie fijn te bestellen. Ik weet bijna op de minuut af hoelaat er geleverd word. Echt top ! Graag weer tot een volgende ( gratis ) bestelling zending. Mvg, Antoinet

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Enige wat mijn hond lust

Prima hondenvoer

• Heeft u verbeterpunten? Vaste klanten geen bezorgkosten

Goede snelle service

Heel erg fijn dat je een what’s app bericht krijgt dat ze er bijna zijn

Perfecte organisatie

Op tijd, goede comminicatie, hele fijne organisatie.

In een woord geweldig

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Kan niet beter top

Duidelijke site en ook wanneer de levering is. Plus dat je van te voren nog een appje krijgt. Top

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Stipt op tijd, goed verzorgd en helder gecommuniceerd

Al vaker besteld, alles helemaal goed, zoals vermeld. Jammer dat een gestoomde worst beschadigd bleek, maar dat kan een keer gebeuren. Al met al blij met deze service!

Heel goed geregeld en het is precies zo gegaan als dat er van te voren verteld was

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

De bestellingen worden netjes op de afgesproken tijd geleverd.

De bestellingen worden netjes op de afgesproken tijd geleverd. Alleen zouden verzendkosten geschrapt moeten worden vanaf een bepaald bedrag, bijvoorbeeld € 50,00.

• Heeft u verbeterpunten? Verzendkosten schrappen vanaf € 50,00

Goede service en nette levering!

Goede service en nette levering! Daarnaast een vriendelijke klantenservice met snelle responce

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Correcte service en bezorging!

Ook persoonlijk fijn contact en goede service ervaren!

prima!

Super geregeld wat betreft afspraak bezorging!! Vriendelijk en netjes op de aangegeven tijd!

snelle goede service

hele goede service

Keurig op tijd !

Van tevoren wordt geappt hoe laat ze komen. En zijn keurig op tijd

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Fijn dat er direct contact was via app en op de juiste aangegetijd geleverd dankjewel

• Heeft u verbeterpunten? Nvt

Beter kan niet

Communicatie over bezorging altijd perfect geregeld

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Goede snelle levering

De verpakkkng zou iets netter mogen worden ingepakt. Het was afgeraffeld met veel plakband

Uitstekende service!

In overleg wordt de bestelling omdat ik niet thuis was bevroren en keurig verpakt tegen ontdooiing op een afgesproken plek geleverd.

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs