Altijd netjes bezorgd. In het aangegeven tijdvak.

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Geweldig Perfecte service Vriendelijke mensen Goed georganiseerd een echte aanrader

Prima, fijn via app snel op de hoogte

Prima, fijn via app snel op de hoogte

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Levering is prima op tijd en op de plaats waar hetvoor mij uitkomt

Hele stipte levering van prima producten

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goed bedrijf. Op tijd geleverd!

Goed bedrijf Ze sturen je netjes een bericht om welk tijdvak ze komen. Erg blij mee!

Snelle en goede levering.

Een goede kwaliteit vlees en zeer goede levering.

Top service!

Goede communicatie, reageren snel

Perfecte bezorging

Bezorging is perfect. Je krijgt een dag vantevoren bericht hoe laat de bezorging ongeveer is en de dag zelf, 5 minuten een app voordat de bezorger er is.

Fantastische service

Wat een mooi systeem en betrokken aflevering. Een app met de juiste tijd en in nood even afstemmen hoe op te lossen. Daar kunnen de GROTE postbedrijven wat van leren. Voer is heel goed en van een goede natuurlijke kwaliteit en samenstelling. Erg blij mee dat onze hond zo een goede maaltijd met aflever en bestel gemak krijgt!!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Je krijgt altijd een app als ze komen, goed geregeld

Netjes optijd heel betrouwbaar

Geweldige service

Altijd op tijd...geweldige service...als we niet thuis zijn wordt alles netjes ingepakt en voor de deur gezet...goeie communicatie...wij zijn helemaal tevreden!

Erg prettige bezorgdienst.

Duidelijke communicatie en vriendelijke mensen.

Altijd prima service: levering tijdig en compleet

We bestellen inmiddels al een aantal jaar bij Kivo Bezorgservice en de levering is altijd compleet en op tijd geleverd. Prima dus!

• Heeft u verbeterpunten? nee

Er wordt regelmatig een tijd doorgegeven. Wordt zelfs op de 14e etage afgeleverd

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Alles is prima geregeld , bezorging mooi op tijd .

Alles is prima geregeld , bezorging mooi op tijd . Fijn dat je 5 min van te voren nog even een sms krijgt.

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Goede service goede levering goede producten

Zeer tevreden!

Tot nu toe alleen maar goeie ervaringen met Kivo en hun product.

ben zeer tevreden

ze komen op de af gesproken tijd

top service

verkeerde adres ingeven en ze komen dan na een belletje gewoon op het andere adres leveren, terwijl ze al op het verkeerde adres staan. Heel flexibel en klantgericht!

Superservice!

Altijd op de juiste tijd geleverd. En als het iets later wordt krijg je daar bericht van, echt heel goed. Als je niet thuis mocht zijn wordt er naar de juiste oplossing gezogd. Kan niet beter. Dank je wel bezorgservice.

Zeer betrouwbaar!

Altijd keurig een Whatsappje wanneer ze leveren en een half uurtje voor aankomst nogmaals! Kwaliteit van het vlees is zeer goed. Een tevreden klant.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goed vlees De hond smult er van Krijg een dag van te voren bericht hoelaat ze er ongeveer zijn Dat klopt ook altijd

Snel en eenvoudig besteld én supersnel geleverd. TOP.

Altijd een fijne levering

Fijn dat jullie de dag van tevoren al laten weten hoelaat jullie ong komen zo hoef je niet de hele dag thuis te blijven en ook fijn dat de bezorger net voordat hij komt laat weten hoelaat hij er is.

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs