Betrouwbaar en meedenkend en -werkend bedrijf

Communicatief zeer goed, vriendelijke bij aflevering, correcte producten en aantallen bij levering.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

altijd optijd netjes kontakt via what's app

goed product mijn Franse bulldog is er gek oplaatst wat gevraagd aan ze en dit werd netjes geregeld ik zeg TOP

• Heeft u verbeterpunten? misschien sommige vers producten wat grover malen soms is het pap als het ondooid is,maar misschien kan het ook niet anders dat weet ik natuurlijk niet voor de rest echt helemaal top

Mooi op tijd geleverd. Honden zijngek op Kivo

Geweldig !

Afspraken altijd op tijd, diepgevroren en vriendelijke bezorger

• Heeft u verbeterpunten? Miss zelf n tijd aangeven

Altijd top

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Super service en uitmuntende communicatie

Zelden maak je zo een fantastische communicatie mee. Je wordt heel goed op de hoogte gehouden. Mooie kwaliteit producten.

Top geregeld !

Heel fijn dat deze bezorgservice bestaat. Altijd vriendelijk en op tijd. Dikke pluim

Erg goed

Makkelijk te bestellen. Goeie communicatie en volgens mij een eigen bezorgdienst. Geleverd op de datum en tijd dat gezegd was. Helemaal top, niets op aan te merken.

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Hoe aangegeven hoelaat het gebracht werd

• Heeft u verbeterpunten? Geen

Zeer tevreden!

Mooi vlees, goede communicatie, vlotte bezorging

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Heel vriendelijk, Goede communicatie vooraf de levering en mijn bestelling wordt altijd goed verpakt!

Top bedrijf

Altijd op tijd Prima hondenvoer. Onze Turbo is er gek op…

Goed,netjes,op tijd

De chauffeur komt altijd in het afgesproken tijdvak. Is vriendelijk en correct. De producten zijn nog steeds 100% goed ingevroren. Kortom een uitstekende bezorginh

Prima!!!

De bezorgservice is prima geregeld. Je wordt op de hoogte gehouden via de app, hoe laat het bezorgd wordt en ook uitgevoerd.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Komt de afspraak netjes na. En vooraf nog duidelijk contact/mail.

Zie hierboven omschreven.

• Heeft u verbeterpunten? Nvt

Goede en tijdige levering. Goede communicatie over levering.

Zeer accurate levering. Prima communicatie over levering. Voeding prima voor onze 3 teckels. Zelfs de slechtste eter lust deze voeding. Bij leveringsproblemen worden deze prima opgelost door Kivo.

• Heeft u verbeterpunten? Geen

Super fijn en goede afstemming

Vriendelijk efficiënt en goede afstemming via What sapp

perfecte communicatie, alles goed aangekomen, gezonde voeding

perfecte communicatie, alles goed aangekomen, gezonde voeding

Goed zoals altijd

Super levering weer. Mooi op de afgesproken tijd en altijd vriendelijke bezorger.

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Op tijd en prima bezorgd goede communicatie

Gewoon goed

Fijne communicatie

Super!!

Zeer goed geregeld en zeer snelle service.

• Heeft u verbeterpunten? Ne

Snel geleverd en je wordt netjes op de hoogte gehouden waneer je bestelling wordt geleverd

Altijd punctueel en vriendelijk

Kivo komt altijd heel punctueel in het korte tijdsblok wat ze aangeven. Vriendelijke chauffeurs die helpen dragen.

Geweldige service!

een dag van te voren hoor je hoe laat ze de volgende dag ongeveer komen, heel fijn dan kan je er op voorbereiden. Op de dag zelf kreeg ik een berichtje dat hij er op een bepaald tijdstip was, dat was ook top! Eenmaal aangekomen alles leuk verpakt (gepersonaliseerd zelfs met naam). Ik ben super tevreden! Bedankt Kivo

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs