Top bedrijf

Super snelle levering, met een zeer vriendelijke bezorgster.

De beste tot nu toe

Het beste vlees tot nu toe . Keurig verpakt snelle levering. Via een ap word je op de hoogte gebracht. Het aller belangrijkst mijn hond is er dol op

Keurig op tijd en altijd netjes afgeleverd

De bezorger stuurt een app als hij er bijna is,en dat zijn ze altijd.

Goede service, uitstekende contact over de bezorging.

Uitstekende service

Het vlees is heerlijk mijn hond is erg enthousiast en de bezorging luxe en persoonlijk want ze appen van te voren hoe laat ze komen en als dat niet uitkomt laat hè dat gewoon weten.

fijne ervaring.

Bezorging prima. Mooi goed vlees, onze Spock wil niets anders meer!

Geweldig bedrijf

Voor maandagmorgen besteld, dezelfde week nog bezorgd. Bevroren vlees nog steeds bevroren als het aankomt.

Goede producten

Onze hond krijgt al vanuit de fokker jullie vers vlees dus zijn wij mee door blijven gaan dus hier zeker een tevreden klant

Fijne communicatie en afspraken worden nagekomen

Eerste bestelling als zeer prettig ervaren. Duidelijke info zowel via app als op de site.

De bezorgservice is gewoon top,je krijgt een tijdsbestek wanneer chauffeur komt en zo'n 5 tot 10 minuten voor chauffeur komt nog een sms,top.En niet te vergeten een hele vriendelijke chauffeur.

Top-service

Geen klachten, gewoon top-service.

TOP

Super fijn bedrijf. De bezorger altijd even vriendelijk! Bestellingen komen op tijd aan en fijn dat je van tevoren een sms-je krijgt wanneer de bezorger ongeveer bij jou is. Buster onze hond vind het verse vlees heerlijk.

Altijd perfect volgens afspraak thuis geleverd goed verpakt En een super kwaliteit vlees Mijn hond is gelukkig en ik ook

Mijn hond is dol op het verse vlees en gestoomde vlees

goede service

Super service!

De bezorging gaat bijna op de minuut precies, en vriendelijke bezorgservice!

Super communicatie. Strak op tijd. Geweldige service en vlgs honden heerlijk vlees

uitstekend!

Prima service!

Super snelle levering!

Gemakkelijk te bestellen, snelle levering en duidelijke communicatie. Ook een vriendelijke bezorger. Hondjes blij, wij blij.

Super bedrijf

Vanaf dag 1 altijd zeer correct bezorgd, nooit geen problemen en super fijne mensen.

Prima geregeld

Ik had teveel diepvries voer besteld, er bleek te weinig ruimte in onze diepvries! Gebeld en zonder probleem werd het opgelost, goede service!

Je wordt goed op de hoogte gehouden van de bezorgtijd en lukt dit niet dan kun je gemakkelijk contact opnemen met de bezorger en en afspraak maken. Ze late het netjes achter op de afgesproken plek mocht je er niet zijn. Prima service!

Stipt op tijd

Bestel maandelijks mijn producten en de bestelling wordt met uiterste zorg en stiptheid bezorgd.

Goede communicatie en volgens afspraak.

De afgesproken tijd klopte. Top gecommuniceerd

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs