Fijne website en snel geleverd. Ik heb geen klachten

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Top bezorging. Goede communicatie

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Keurig netjes een beticht over hoe laat ongeveer de bezorging is Vriendelijke bezorger. Helemaal top zo

9.5

Alleen maar positief, dag voor bezorging een berichtje Hoelaat de bestelling komt, je kunt nog aan geven om het bij de buren af te geven… En een half uurtje voor levering het definitieve tijdstip.. super aardige bezorgers top

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Snel geleverd en op de aangegeven datum en tijdstip

Snelle bezorging met apjes wanneer ze komen.

De bestelling werd snel geleverd. Fijne natuurlijke producten. Je wordt netjes op de hoogte gehouden via whatsapp wanneer de bezorger komt. Ik ben heel tevreden.

Je weet waar je aan toe bent

De avond voor de levering krijg je een bericht tussen welke tijden er bezorgd wordt. Op de bezorgdag zelf krijg je een gerichter tijdstip, Je hoeft dus geen uren te wachten op de chauffeur

Zo makkelijk!

Bestellen uit een ruim assortiment en dan snel en super verpakt geleverd. Dit kan niet beter

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Gewoon goed zonder poespas.

Je wordt mooi op de hoogte houden van her tijdstip v/d bezorging. Alleen is het jammer dat de bezorging in Limburg van de dinsdag naar de woensdag is gezet, nu moet ik helaas iedere keer iemand vragen om thuis bij ons te zijn. De dinsdag was ik altijd thuis.

• Heeft u verbeterpunten? Ja, de bezorging in Limburg weer op dinsdag te zetten. ;-)

Vind het een super service

Ze komen op de dag volgens schema. De avond van te voren krijg je een appje met de informatie van je levering. De dag zelf krijg je 10 min voor de levering een bericht dat ze komen. En alles kan in overleg weer geregeld worden. Ze hebben het bij mij ook al eens in de schuur gelegd. En dan krijg je netjes een appje

Vriendelijk , snel ,op tijd en altijd behulpzaam

Fijne leverancier voor hondenvlees, altijd stipt en ik krijg een tijdswaarschuwing op mijn mobiel hoelaat de chauffeur er zal zijn. Klopt altijd!

uitstekend

de ervaring is uitstekend. bezorgd op de tijd die is afgesproken. kan de bezorger altijd bereiken op zijn mobiel ivm eventuele wijziging.

• Heeft u verbeterpunten? neen

Netjes en op tijd

Heel fijn systeem waarin je een duidelijk tijdvak krijgt waarin je thuis moet zijn en op de dag zelf de definitieve tijd. Vriendelijke bezorger alles netjes en heel ontvangen

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Goede service!

Gemaakte afspraken worden nagekomen, duidelijke communicatie.

• Heeft u verbeterpunten? Ophaalpunt in de buurt van Exloo?

Perfecte afstemming over de levering via app

Keurig en op tijd.

Geheel volgens afspraak en dus keurig op tijd bezorgd. Vriendelijke bezorger en alles in goede staat ontvangen. Aanrader!

Toppers

Goede afspraken

Top!!

Goed contact over de levering. Altijd op tijd en goed vlees.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goed product, goede service!

Mooi vlees voor onze kieskeurige Akita. Als je rekening houdt met de vaste bezorgdagen, super bezorging. Perfecte communicatie wat betreft verwachte levertijden. Dag van te voren een globale inschatting vande tijd door planning, en dan op de dag zelf vd chauffeur. Héél netjes geregeld! SUPER!

Snelle levering Goede kwaliteit Super,mijn hond vind het super lekker

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Netjes op de dag gebracht je weet welke dag het komt ideaal

Altijd een fantastische service!

Ik ben ontzettend blij met dit bedrijf. Je bestelling wordt altijd diepgevroren op tijd geleverd zodat het direct thuis de vriezer in kan.

Keurig binnen tijdspad geleverd!

Komen de verwachtingen na!

Fijne bezorging

Bestelling was lekker op tijd. Word goed aangegeven hoe laat ze ongeveer komen. Fijn systeem.

Prima service!

Je wordt als klant altijd op de hoogte gehouden van het tijdstip waarop bezorgd wordt. De bezorgers zijn vriendelijk.

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs