Echte service!

Ik moest weg op de aangeven bezorgtijd. In overleg wordt alles aan gedaan om op tijd af te leveren. Super!

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Chaufeur had haast

Deur stond open ivm schilder. Pakket werd binnen neergelegd En de bezorger was weg

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

netjes van te voren berichtje hoe laat ze komen

Teleurstellend

Ik vind het zeer teleurstellend dat diepgevroren hondenvoer voor de deur wordt geplaatst zonder overleg. Ik had een briefje op de deur met de tekst “graag even naar achteren doorlopen”, vanwege het vroege tijdstip. Ik stond al die tijd klaar om de bestelling in ontvangst te nemen en toen ik een uur later ging kijken stond alles op de stoep. Het werd die dag 30° wel te verstaan! Ik krijg wel een herinnering: let op, we staan om 7.45 uur op de stoep dus ik vertrouwde op een soepele communicatie.

• Heeft u verbeterpunten? Zie boven

Goede duidelijke website, fantastisch product volgens mijn 3 ruwharige teckels =), Goede communicatie, over bezorging etc.

• Heeft u verbeterpunten? Nee

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Prima geleverd mooi op tijd

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Altijd goed.een apje hoelaat ze komen dat is erg fijn,

Snelle levering, duidelijke communicatie

Voor het eerst besteld bij KIVO en zeer tevreden. Zelfs de kleine hoeveelheid die we hadden besteld om uit te proberen werd netjes thuis geleverd. Communicatie over levering was duidelijk en werd ook nageleefd. Tot nu toe mooie producten en zou zeker nog eens bestellen!

Snel,accuraat,betrouwbaar

Maandag doorgegeven ,dinsdag keurig optijd geleverd,alles goed bevroren om kwaliteit te behouden. Nette bezorger

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Op de site is duidelijk te vinden wanneer er bezorgd wordt in je regio (ook rondom feestdagen) en je krijgt op de dag zelf een whatsapp bericht wanneer ze er bijna zijn. Hierdoor hoef je niet de hele dag thuis te zitten wachten.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering als je optijd besteld En fijn contact wanneer ze precies komen bezorgen

Fijne communicatie, duidelijke bezorginstructies!

Vleessoorten voor de puppy zijn er helaas maar 2, jammer dat er niet meer soorten zijn! Verder super fijn dat je via de whatsapp een bericht krijgt over de bezorging en dat je op de dag zelf ook een bericht krijgt hoelaat de bezorger komt. Fijn dat je niet zolang hoeft te wachten dan! Staat duidelijk op de site wanneer de bezorging is, fijn! De bezorger was een hele vriendelijke man die de dozen ook neer zet waar je ze wilt hebben. Neemt ook even de tijd voor de hond om even te knuffelen!

• Heeft u verbeterpunten? Meer puppy soorten vlees

Vriendelijke bezorger

Ook werd er goed aangegeven wanneer ze er zouden zijn. Service top. Produkten hetzelfde. Aanrader

Volgens afspraak bezorgd

Binnen aangegeven tijd bezorgd. Keurig

Uitstekende service!

Makkelijk te bestellen en snelle levering. Zeer goede communicatie over de levering. Kwaliteit van de producten is geweldig.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goed voedsel en prima service

• Heeft u verbeterpunten? Misschien boven een bepaald bedrag gratis bezorgen

Super goed

Goede en nette levering Goede kwaliteit vlees

Alles super

Alles super gegaan

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Hele aardige chauffeur,heeft pakket naar 1hoog gebracht.

Hele aardige chauffeur,heeft pakket naar boven gebracht 1 hoog

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goede service zeker wat betreft het op de hoogte houden van de levering

Top service!

Leveren netjes op tijd en op afgesproken plek. Top!

Hele fijne service

perfecte service

komen afspraken goed na

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Keurig op tijd leveren van goede kwaliteit vlees; netjes afhandelen.

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs