Vriendelijk , snel ,op tijd en altijd behulpzaam

Fijne leverancier voor hondenvlees, altijd stipt en ik krijg een tijdswaarschuwing op mijn mobiel hoelaat de chauffeur er zal zijn. Klopt altijd!

uitstekend

de ervaring is uitstekend. bezorgd op de tijd die is afgesproken. kan de bezorger altijd bereiken op zijn mobiel ivm eventuele wijziging.

• Heeft u verbeterpunten? neen

Netjes en op tijd

Heel fijn systeem waarin je een duidelijk tijdvak krijgt waarin je thuis moet zijn en op de dag zelf de definitieve tijd. Vriendelijke bezorger alles netjes en heel ontvangen

Goede service!

Gemaakte afspraken worden nagekomen, duidelijke communicatie.

• Heeft u verbeterpunten? Ophaalpunt in de buurt van Exloo?

Perfecte afstemming over de levering via app

Keurig en op tijd.

Geheel volgens afspraak en dus keurig op tijd bezorgd. Vriendelijke bezorger en alles in goede staat ontvangen. Aanrader!

Toppers

Goede afspraken

Top!!

Goed contact over de levering. Altijd op tijd en goed vlees.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goed product, goede service!

Mooi vlees voor onze kieskeurige Akita. Als je rekening houdt met de vaste bezorgdagen, super bezorging. Perfecte communicatie wat betreft verwachte levertijden. Dag van te voren een globale inschatting vande tijd door planning, en dan op de dag zelf vd chauffeur. Héél netjes geregeld! SUPER!

Snelle levering Goede kwaliteit Super,mijn hond vind het super lekker

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Netjes op de dag gebracht je weet welke dag het komt ideaal

Altijd een fantastische service!

Ik ben ontzettend blij met dit bedrijf. Je bestelling wordt altijd diepgevroren op tijd geleverd zodat het direct thuis de vriezer in kan.

Keurig binnen tijdspad geleverd!

Komen de verwachtingen na!

Fijne bezorging

Bestelling was lekker op tijd. Word goed aangegeven hoe laat ze ongeveer komen. Fijn systeem.

Prima service!

Je wordt als klant altijd op de hoogte gehouden van het tijdstip waarop bezorgd wordt. De bezorgers zijn vriendelijk.

Fijne bezorger.

Fijne bezorger extra hulpvaardig ivm mijn invaliditeit. Waardeer ik enorm.

• Heeft u verbeterpunten? Ja, wanneer ik nav whatsapp bericht laat weten dat de bezorger de bestelling voor de deur mag zetten, heb ik het idee dat dit bericht niet bij de bezorger terecht komt.

Makkelijk om te bestellen, prima levering en heel tevreden over het voer. Onze hond is er dol op. Vers en geperste brokken

Altijd top!

Keurig op tijd en je krijgt bericht als ze eerder aankomen!

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Altijd prima volgens schema en berichtgeving, maar intussen prijzig !uitstekend op orde.

Net zoals in de afgelopen jaren worden we uitstekend op de hoogte gehouden van de bezorging, en is het altijd prima in orde. Prijzen zijn echter in de afgelopen jaren nogal drastisch omhoog gegaan. In de tijd dat gasprijzen enorm stegen was dat begrijpelijk, maar nu de gasprijzen het afgelopen jaar weer fors zijn gedaald is dat gewoon verder doorgegaan. Dat komt over als onredelijk en misbruik maken van de omstandigheden, derhalve "graaien". Dat kan een stuk beter.

• Heeft u verbeterpunten? Zie boven. Prijs prestatie verhouding is m.i. onredelijk veel omhoog gegaan. Daar mag wat aan gebeuren.

Superservice!

Goede bereikbaarheid. Persoonlijk contact. Denken met je mee en zeer vriendelijk.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Super communicatie over moment van leveren

Onze pup vindt het vlees ook heerlijk.

Super bezorg service

Super bezorgservice en geweldige communicatie kunnen veel bedrijven nog wat van leren

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Altijd op de afgesproken tijdstip

Bezorgservice is geweldig

Je weet precies welke dag Kivo komt met je bestelling. Daarnaast krijg je nog een berichtje met een tijdsvak van levering. Tot nog toe is steeds netjes in dat vak mijn bestelling geleverd.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Je kunt er de klok op gelijk zetten

Kivo bezorg brengt just in time in de praktijk. Altijd aankondiging van wanneer en een appje als ze er bijna zijn. Daar kunnen veel bezorgers wat van leren!

• Heeft u verbeterpunten? Geen

Munnikenweg 8