Top service, echt een aanrader!

Goede service waarbij je goed op de hoogte wordt gehouden. Ze komen afspraken na.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Aangezien er niemand thuis was werd de bestelling geheel verpakt afgeleverd zodat het niet zou ontdooien. En ook belangrijk…onze hond vind het voer lekker

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Dag van te voren een appje met geschatte bezorgtijden. Paar minuten voor bezorgen nog een appje met precieze tijdstip. Alles wordt bevroren aangeleverd (niet half bevroren).

Geweldig producten

Goede producten leveren netjes Aardige bezorgers

Kivo bezorgservice = Topservice

Kivo bezorgservice is top. Levermoment wordt van tevoren per app aangekondigd, spullen worden netjes tot aan de voordeur geleverd en als je niet thuis bent kun je afspreken dat het buiten wordt neergezet.

Topbezorgers

Heel vriendelijke bezorging die via app tijden aankondigt dat ze voor je deur staan en dit ook daadwerkelijk op die tijd doen. Echt super!

Super Service!

Gewoon TOP service!

Goed en snel geleverd. Kreeg keurig een appje hoelaat de bezorger kwam.

Weer een fantastische bezorging

Geweldig Jeff hoe jij je klant blij maakt met je bezorging. Exact op aangegeven tijdstip SUPER

Super tevreden!

Goed vlees en een fijne bezorging!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Trouw, informerend en vriendelijk!

Geweldige service

Geweldige bezoegdienst. Wordt netjes geappt dat men eraan komt. Ook toen het bij mijn moeder werd afgeleverd werd meegedacht om de doos langer koel te houden zodat ik het later kon ophalen. Geweldige service!!!

Top levering

Top Komen altijd op de afgesproken tijd Appje net voordat ze komen Makkelijk andere bezorgplek af te spreken

• Heeft u verbeterpunten? Nee

We worden goed op de hoogte gehouden van tijdstip

Goede bezorging. De dag voor bezorging al een app met een tijdindicatie en de dag zelf een appje wanneer ze bij de laatste klant vertrekken voor ons. Perfect en geen klachten.

Helemaal super!

Goede communicatie. Netjes op tijd.

de producten zijn vers en goed en prima afgeleverd

de honden eten het met plezier alles gaat op

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goede communicatie. Goed verzorgd.

Professioneel

Goed voer,perfecte bezorging,fijne bezorgers,contact is snel en hulpvaardig

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Zeer vriendelijke bezorger en precies op tijd. Super

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Goede service met tijdsindicatie per app

Doen wat ze zeggen en leveren ‘on time’.

Nooit problemen, levering altijd op tijd.

super

super service, brokken zijn geweldig en netjes geprijsd. De bezorgservice stuurt altijd berichtjes om te overleggen wanneer ze komen en waar ze het mogen leggen als je er niet bent. Nog nooit zo meegemaakt dat het zo persoonlijk werd geregeld. Altijd aardige bezorgers ook. Ik kan alleen maar zeggen dat het bezorgen tip top geregeld is. Je krijgt bericht van iemand die het allemaal regelt en daarna ook nog hoe laat hij er is. Ik vond het helemaal top, ik kon gewoon met mijn hondje eruit. Ik zat niet de hele dag thuis te wachten.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Altijd correct, super fijne levering

App een 1/2 uur van te voren .. altijd jeurig en vriendelijk geleverd top

Perfect!! Al jaren…

X

Super goed geregeld allemaal

Super goede service. Alles netjes geregeld en hele goede communicatie.

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs