Heel blij mee

Altijd een berichtje hoe laat ze komen. Op de dag zelf ook, weet je waar je aan toe bent. Vriendelijk.En netjes verpakt.

• Heeft u verbeterpunten? Vind het jammer dat de bezorgdag is veranderd

Perfecte service

Altijd de beste voeding voor je trouwe viervoeter in huis als je tijdig besteld voor je vaste afleverdag in de week.

Prima service te dure bezorgkosten

Helaas is ophalen niet meer mogelijk. Ik vind de bezorgkosten erg veel. Ook als je ruim boven de €100,- zit Verder is het altijd goed geregeld

• Heeft u verbeterpunten? Doe iets aan de bezorgkosten

Gewoon goed

Bestelt het, krijgt netjes bericht als ze Komen brengen, gewoon super !

• Heeft u verbeterpunten? Nee

bestellen is makkelijk en bezorgen altijd volgens afspraak.

bestellen is makkelijk en bezorgen altijd volgens afspraak.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Prima geregeld, zoals altijd.

Bestellen is eenvoudig, levering prima geregeld.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Altijd correct in de afspraak

Onze ervaring is dat wij nog nooit voor verrassingen hebben gestaan wat betreft de leveringen en het product. Chapeau!

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Mooi op tijd geleverd en mooi verpakt

Prima de hond vind het zeer smakelijk

• Heeft u verbeterpunten? Geen

Ze laten je echt weten hoelaat ze er precies zijn, en dat is zo onwijs fijn!

Super goed

Altijd keurig op tijd.

Top service!

Van alle gemak voorzien en altijd netjes op de hoogte hoe laat ze bezorgen. Altijd vriendelijke service!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Mijn Duitse Herder van 14 doet het met spondylose en HD nog uitstekend op de groenlipmossel Bezorging is heel correct met de juiste bezorgtijd via de app

In 1 woord: GEWELDIG

Mooi binnen de afgesproken tijd geleverd. Kan niet beter.

Gewoon top

Op zondag ochtend bestellen uit een uitgebreid assortiment! Op maandagochtend al bezorgd door super vriendelijke bezorger. Wat wil je nog nog meer!?

Snel geleverd, preciese vooraankondiging en gebeld door chauffeur.

Al jaren klant bij kivo en ontzettend blij dat zij bestaan!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goed product en vriendelijke service

Er wordt altijd een bericht gestuurd wanneer er geleverd wordt en het diepvriesvoer is altijd netjes verpakt of wordt nog apart verbetert indien er niemand thuis is.

Duidelijke communicatie, vriendelijke service

Bezorging is in onze regio alleen mogelijk op donderdag, dus wat dat betreft geen flexibiliteit. Maar wel heel blij met de duidelijke communicatie en updates over het bezorg tijdstip en vrolijkheid/vriendelijkheid bij bezorging.

• Heeft u verbeterpunten? Keuze in een dag mogelijk maken

Duidelijke site, goede producten en tijdige levering (ontvang app over leveringstijd)

helemaal top

ze zijn altijd keurig op tijd . je krijgt altijd een berichtje hoe laat ze er zijn. en komt de bezorg tijd niet goed uit een belletje en het wordt prima opgelost.

Betrouwbaar

Uitstekende service, super communicatie.

Beleefd en netjes

Perfect zeer tevreden

Kivo stuurt altijd een persoonlijk appje op welke tijd ze bezorgen en maken een foto waar ze t hebben neergezet bij het huis.

Gewoon een top bedrijf.

Hele goede ervaringen met dit bedrijf. Hele goede service. Gewoon top.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Op tijd en vriendelijk geleverd

Fijn dat er van tevoren een berichtje gestuurd wordt. De bezorgers zijn allemaal vriendelijk en behulpzaam.

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs