perfecte service

Thuis bezorgd en altijd exact op tijd, wie lukt dat nog?

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Netjes verpakt..op tijd en een berichtje van te voren

Ik geef een 6

Het is een fijn product alleen jammer dat je als vaste klant zoveel bezorg kosten moet betalen iedere keer en dan zelfs ook de tijden niet kunt aangeven van bezorging

• Heeft u verbeterpunten? Ja

Zeer goede bezorging

• Heeft u verbeterpunten? Nog niet

Gewoon uitstekend

Uitstekend gewoon goed

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Gemakkelijk bestellen en goede service

Diepvriesproducten worden in goede staat (diepgevroren) geleverd. Duidelijk over bezorgtijdstip.

Nvt

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Ik vind het super dat een dag van tevoren een berichtje wordt gestuurd over de levertijd en op de dag zelf nogmaals hoe laat jullie er echt zijn. Ook dat de mogelijkheid wordt gegeven bij afwezigheid wat je dan af kan spreken is ideaal als klant maar ook voor jullie. Zo zorg je ervoor dat je niet voor niets ergens naar toe rijdt.

Super !!

Heel goed contact via whatsup....

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Snelle,bezorging met super sociale mensen

Meedenkend,behulpzaam,correct,nooit bezorgproblemen gehad. Goed voer

Goede communicatie. Goede website

Volgens afspraak, elke keer op tijd’

Super makkelijk

Makkelijk te bestellen en de levering ook erg prettig met de vooraankondiging van levertijden

• Heeft u verbeterpunten? Nog niet

Super.

Dikke 10 ! Producten en Bezorging ..

Zeer tevreden.

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Extreem goede communicatie

Alles is super verlopen. De communicatie verliep zeer goed. Dit bedrijf is een voorbeeld voor andere bedrijven. Hier word ik blij van.

Top bedrijf

Altijd op de aangegeven tijd zeer fijn!

• Heeft u verbeterpunten? Afhalen ???

Perfecte service!

Dag van tevoren hoor je hoe laat ongeveer, dat klopt altijd. Je krijgt vantevoren nog een sms'je en ik kreeg zelfs het aanbod om het feest naar boven te brengen( maar dat doe ik zelf). Echt heeeel tevreden

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Netjes en goed verpakt. Fijn dat jullie laten weten hoe laat jullie komen en er dan ook echt zijn. Twee rollen vlees erg beschadigd maar jullie hebben dit keurig en snel geregeld met mij. Al met al zeer tevreden.

Fijne service!

Keurige bezorgdienst, mooie wagen met goede vriestechniek er in! Altijd vriendelijk en wat wij erg prettig vinden is dat er altijd een bericht komt hoe laat ze er zijn!

Super bezorgservice

Altijd op tijd geleverd.ruime keus en goede kwaliteit. Wordt zeer goed diepbevroren aan huis afgeleverd . Nette prijzen. Een aanrader

• Heeft u verbeterpunten? Geen

Hele snelle reactie op vragen en snelle levering van bevroren producten! Zeer tevreden

Alles op tijd en volgens planning

Precies op de aangegeven tijd bezorgd

Precies op de aangegeven tijd bezorgd

Prima service voor een redelijke prijs

Gevarieerd aanbod hondenvoer. Prima service. Je weet precies op welke dag (zelfs het tijdstip volgt uiteindelijk tot de minuut nauwkeurig) er bezorgd wordt en kunt daar je bestelbedrag op aanpassen. Kun je de levering een keer niet persoonlijk in ontvangst nemen, wordt er meegedacht over een oplossing. Persoonlijke, prettige benadering

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs