Sinds kort aan de kivo met onze hond, alles word keurig geregeld nadat ik mn order plaats.

Altijd op de afgesproken dag geleverd, een berichtje 1 dag vantevoren en op de dag zelf met de exacte tijd van levering. Echt super handig!

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Altijd precies getimede bezorging van de uitstekende producten

Al drie jaar nemen wij vlees af voor onze hond. Ze is mede daardoor heel gezond en ze kijkt naar iedere maaltijd uit. Als er nieuw vlees besteld wordt, weten we op precies wanneer de bestelling bezorgd wordt onder uitstekende omstandigheden (diepgevroren) en d.m.v. appjes op de hoogte gehouden.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Iedere bestelling wordt zeer correct uitgevoerd! Tot op de minuut wordt je op de hoogte gehouden van de levering. Maar belangrijkste is de top kwaliteit van het voer!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Snel geleverd en netjes op tijd

Optijd leveren en alles correct

Super service!

Nette website, goede producten en uitstekend communicatie. Duidelijke communicatie via WhatsApp omtrent de levering van de bestelling en altijd netjes op tijd. In geval van vragen krijg je altijd snel een antwoord. En niet geheel onbelangrijk, onze honden vinden het vlees heel lekker.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Op tijd, en als je aangeeft dat je niet thuis bent word het extra verpakt.

Goede communicatie

Altijd netjes een berichtje wanneer ze langskomen. Ook op de dag van aflevering

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Goed op hoogte gehouden wanneer levering plaats vond.

Super snelle levering

Avonds besteld, lam compleet voor de hond, sochtens om 7u waren ze er al! Sneller dan de mail met de levertijd

• Heeft u verbeterpunten? Nog sneller email sturen tbv de te verwachten levertijd. Ik wist niet dat jullie de volg morgen om 7u zouden komen en had dus geluk dat ik de bezorger tegen kwam.

Prima communicatie over het tijdstip van levering, heel erg tevreden!

Mooi op afgesproken tijd

Vlees is verpakt en mensen die bezorgen zijn heel vriendelijk

altijd goed

altijd netjes een appje hoelaat ze komen spullen goed verpakt gewoon top, houden goed kontakt met de klant

Goed en op tijd.

Helaas had de bezorgen een lekke band voor mijn deur. Weet niet hoe het afgelopen is....

Service uitstekend

Bezorging goed geregeld met WhatsApp, goed contact Echt toppie

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goede communicatie & Volgens afspraak en op tijd…

Altijd even een berichtje van te voren hoe laat het exact bezorgd wordt, heel blij mee!

Qua bezorgingstijd wordt ook goed meegedacht!

• Heeft u verbeterpunten? Nog meer smaken

Super!!

Duidelijk, afspraak, op tijd!! Heel hand de watsapp met tijdscapsule en extra appje 10 minuten voordat er geleverd wordt. Altijd een oplossing als voor de deur zetten. Ook met vragen fijn advies!

heel goed

mijn hond vind het vers vlees heeel lekker en ik vind de service en de prijs heel goed

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Ik en mijn hond zijn zeer tevreden

Goed en betaalbaar vlees goede communicatie en goede bezorging

Betrouwbaar

Volgens afspraak

Snelle en correcte levering door vriendelijke medewerkers

Ik heb vorige maand voor de eerste keer een bestelling gedaan. Uitleg hoe wat, wanneer een bestelling geleverd kan worden is zeer duidelijk. Wat er prettig is is de communicatie via o.a. app om te laten weten dat er idd bestelling onderweg is en wanneer je het pakket kunt verwachten. Ik heb nu 2x besteld en keurig en snel alles mogen ontvangen. En wat ik een groot pluspunt vind zijn de vriendelijke medewerkers.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Uitstekende kwaliteit en accurate leveringen

Kwaliteit voeding is super en altijd levering volgens afspraak stukje extra service doen ze ook nog Ouderwetse service gewoon zoals het hoort

Goed, snel en betrouwbaar

Van te voren duidelijk aangekondigd en op de aangekondigde tijd geleverd. Top!

Top geregeld

Je wordt goed op de hoogte gehouden ivm levering van bestelling

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs