Altijd op tijd Heel goed

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Fijn tot tweemaal een berichtje en bevestiging van het tijdstip van bezorging

Heel plezierige was de eerste keer maar zeker voor herhaling vatbaar

Goede communicatie

Prima levering duidelijk en op tijd

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en goed verpakt

Snelle levering en goed verpakt. Handig dat je kunt communiceren over de levering via whatsapp.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Wordt keurig op de afgesproken dag en tijd geleverd.

Laatst was het verkeerde voer gebracht, we hebben het onze hond gegeven hij doet het er beter op als het andere voer! Als compensatie kregen we 1 maal een korting zeer tevreden over dit bedrijf ga zo door!!

Geweldig!..

Zeer goede service,vriendelijke bezorgers en superfijn app service

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Niks op aan te merken, was dik in orde

Duidelijk qua bezorging, vriendelijke en behulpzame bezorger, prima verpakking, alles goed bevroren.

Groot assortiment, zeer klantvriendelijk

Groot assortiment, erg klantvriendelijk, duidelijke afspraken over bezorgdagen.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goede producten en goede service! Communicatie met de bezorger is erg fijn.

Super !

Ik was niet thuis maar ze hebben wel heel netjes het achtergelaten waar ik het vroeg. Zo kon het ook niet nat worden . Ze berichte voor ze kwamen denk een dag van te voren . Alles was gewoon enorm netjes geregeld. Ik blijf zeker bij jullie bestellen. Wij zijn fan geworden! Veel liefs, priscilla en Buster

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Altijd naar alle tevredenheid.

Altijd keurig telefonisch overleg voor de levering. En er wordt mee gedacht aan een geschikte oplossing als je niet thuis bent. Super fijn!

zeer snel

Het kan niet beter ,snel ,en erg aardige chauffeur.

Netjes bezorgd

Goed en Netjes bezorgd

Goede service en de producten worden gekoeld geleverd. Je krijgt netjes een berichtje wanneer ze komen leveren en op de dag zelf nog een sms met de tijd. Erg netjes allemaal.

• Heeft u verbeterpunten? Alleen bezorgkosten zijn wel wat aan de prijs

Geweldig!

Vriendelijk, kundig, meedenkend, stipt op tijd!

Super goede service

Op tijd bezorgd en prima communicatie

De bezorger was mooi op tijd en er word via whatsapp prima gecommuniceerd. Zeker niet de laatste keer dat we besteld hebben, want onze pup houd van Kivo.

heldere communicatie over levering

Ik bestel al enige tijd het vlees voor mijn hond Boris bij Kivo. De levering wordt altijd van tevoren gecommuniceerd en als het niet uitkomt wordt afgestemd hoe de levering wel kan plaatsvinden. Erg tevreden!

Niet te verbeteren

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Juiste tijdige communicatie over de levering en hele adequate service

Top service!

Optimale communicatie via mail en whatsapp. Bestelling wordt tijdig geleverd!

Super communicatie, goede kwaliteit, gezellige bezorgers..

Zie boven...

Altijd keurig op tijd en super aardige bezorgers.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

De bezorging en de Kivo Schapenvet met Knoflook en Zeewier zijn zekers geweldig voor de Hond ..Ze gebruikt ook de Sardineolie met Groenlipmossel en Haaienkraakbeen erin voor haar gewrichten . De Ierse Wolfshond die ik heb begint al op leeftijd te komen dus geef ik het al prefentief voordat ze dadelijk niet zo soepel meer kan lopen .Ben er zeer tevreden mee .Ook de bezorging is Toppie geregeld .Dus ik blijf kiezen voor Kivo .

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs