Nog nooit geen problemen ervaren

Nog nooit geen problemen ervaren

Uitstekende service

Hele goede communicatie en betrouwbare levering!

Ik ben superblij met de bezorgservice van Kivo. Communicatie over de levering is heel goed, over het tijdstip van bezorgen de dag ervoor en ook nog op de dag zelf zodat je precies wet waar je aan toe bent. De bezorgers zijn ook erg vriendelijk. Daar kunnen andere bedrijven wel een voorbeeld aan nemen!

goede service

goed en snel geleverd

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

altijd op tijd en compleet afgeleverd

Bestellen eenvoudig, leveren altijd zoals afgesproken en op de afgesproken tijd.

Geweldig.

Zeer correct, zijn bereikbaar, geven de exacte tijd door.

Je weet wanneer het bezorgd wordt, altijd netjes een appje over de bezorgtijd. Onze hond vind de brokken en het vlees lekker en hij reageert goed op de combinatie brokken en vlees en daar hebben we echt wel even naar moeten zoeken. Dus heel tevreden!

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Snel, vriendelijk en duidelijk.

Goede duidelijke en overzichtelijke site, vriendelijke mensen en duidelijke afspraken. Gewoon top.

Heldere communicatie over bezorgmoment

snelle levering en altijd op tijd

prettige en vriendelijke bezorgers, altijd op tijd die ze aangegeven hebben

• Heeft u verbeterpunten? nee

Altijd op tijd geweldige service

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Super! Fijne communicatie en prima product

• Heeft u verbeterpunten? Evt meer bezorg dagen, maar snap dat dit lastig is.

Volgens afspraak en correct afgehandeld

Super service

Goede producten en super goede levering.

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Prima service. Goed vlees. Zou fijn zijn als er meerdere soorten vlees in de 250 grams verpakking gemaakt worden.

Doen wat er gezegt wordt

Geweldig!!!..

Na een wat mindere ervaring bij mijn dierenwinkel..zij hielden de voorraad slecht op peil waardoor ik een aantal keer moest uitwijken naar een alternatief..heb ik de bezorgservice ontdekt van Kivo.. In 1 woord geweldig!..goede webshop met duidelijke informatie en bezorgservice met afspraak voor bezorging Jull hebben een zeer tevreden klant erbij.

Gewoon goed!

makkelijk bestellen

duidelijk aangegeven wanneer er bezorgd word vriendelijke bezorger. volgende keer zeker weer bestellen

Makkelijk besteld, top levering

Jullie geven netjes een appje een dag van te voren en daarna op de dag zelf wanneer jullie komen. Vind ik heel fijn!

Geweldige service

Fantastische producten. Overzichtelijke en gebruikersvriendelijke website. Duidelijke communicatie over het bezorgmoment. De levering is elke keer stipt op tijd.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Al jaren trouwe klant /afnemer en nog steeds tevreden!

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs