Bestellen en het wordt geleverd, vlak voor levering ontvang je netje bericht dat de bezorger eraan komt! Perfect!

Prima service en fijne bezorging Werkt prima met watsapp

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Mooi op afspraak en nog bevroren

Top bezorgserice

Afspraak is afspraak en daar is helemaal aan voldaan. Op tijd, duidelijke communicatie vooraf. Helemaal tevreden en onze hond ook :-)

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Ik bestel al enige tijd met ze en ze zijn altijd keurig in hun berichtgeving ivm levertijden. Zij begrijpen customer service !!!!!

Best al jaren bij hun, nooit problem, altijd mooi binnen doorgegeven tijd geleverd. Afgelopen week gebeld met ze. Mijn pompje van het supplement Sardineolie/windvang werkte niet. Geen probleem, wij sturen u een nieuw was direct hun antwoord. Mijn beoordeling is: beter kan niet ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Netjes persoonlijk goede service

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Prijzen zijn leuk! Bezorging is top, krijg altijd meerdere berichten wanneer ze komen en als ze er bijna zijn, nog.aals een bericht!

Alles oké

Prima ervaringen.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Super hoe je op de hoogte gehouden tijdens de bezorging!

Geen enkele toevoeging nodig.

Top en op tijd

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Makkelijk te bestellen, duidelijke communicatie en top levering

Echt top! Bestellen makkelijk, goede terugkoppeling, duidelijke communicatie betreft tijdsbloklevering en zelfs 10 minuten vooraf nog een melding van de chauffeur! Erg tevreden

keurig

Bestelling werd keurig op tijd bezorgd!

Zijn altijd op tijd en producten en service zijn prima

altijd betrouwbaar

elke keer loopt de bestelling als een trein; ook de ene keer toen ik te laat was. Opgelost met PostNL

Altijd betrouwbaar

De bezorging wordt altijd netjes op tijd gedaan. De vooraf gegeven tijdslot is klein, en daarnaast krijg je een appje als je de eerst volgende bent. Super betrouwbaar! Daarnaast zijn het natuurlijk ook goede producten.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Mooi op tyd, sms vantevoren dat is superfijn dan weet je precies wanneer en hoe laat ze komen

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Altijd netjes en snel bezorgd. Communicatie is zeer goed. Zeer tevreden.

Altijd een super service en vriendelijk. Ook heel handig dat je een app voor de tijd krijgt

• Heeft u verbeterpunten? Nvt

Eenvoudig te bestellen op website en volgens afspraak bezorgd

xx

Wat een service!

Goed op de hoogte gehouden wanneer de levering plaats zou vinden. Vriendelijke bezorger!

Super goed

Super correct, altijd een appje met juiste aankomsttijd, super service!

super!

tijdige aankondiging van levering, op tijd, behulpzaam met naar binnen dragen, dol op honden ,,,enz.

top geregeld altijd!

bezorging altijd super voor mekaar, een bericht vlak van tevoren zodat je weet hoe laat het wordt bezorgd.

Altijd stipt op tijd en super aardige mensen

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Munnikenweg 8