Super goede service

Ik kreeg de dag ervoor netjes een appje met de bezorgtijd en ze stonden stipt die tijd voor de deur! Hele vriendelijke bezorger zo vroeg op de morgen, dat maakt je dag gelijk goed.

Zeer goede ervaring

Ik bestel al een aantal jaar mijn hondenvoer hier en ben zeer tevreden. Fijn contact, altijd op tijd en uitstekend hondenvoer! ( volgens mijn hond:-) ook altijd nog diep bevroren bij aankomst. Zeker aan te raden.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

heel goede service! zeker aan te raden.

heel goede service! zeker aan te raden.

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Goed geleverd, en vooraf netjes een app over levering . Tevreden

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Was goed maar niet meer!

Ik vind eerlijk zaken doen erg belangrijk. Kivo heeft de prijzen in afgelopen twee jaar met ongeveer 40% verhoogd. Daarnaast de gratis bezorgkosten afgeschaft en ook dit allemaal was niet genoeg iets als brandstof toeslag bovenop gegooid, en nu de brandstof prijzen zijn gestabiliseerd toch blijft Kivo van deze toeslag genieten. Ik vind Kivo helaas als vele andere van de situatie schaamteloos misbruik maakt!

• Heeft u verbeterpunten? Wees eerlijk en kijk in de spiegel, als je in deze situatie meer winst maakt dan vroeger dan doe je niet oprecht!

Zeer positef!

De bezorger was stipt op de afgesproken tijd. Vriendelijk, voorkomend en behulpzaam. Hoewel ik het laatste adres was op de bezorgkosten (hij ging hierna terug ri R'dam) was zijn gedrag in het geheel niet opgejaagd. Erg prettig.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Netjes en in het aangegeven tijdvak bezorgd. Voor bezorging krijg je netjes een bericht hoelaat ze er verwachten te zijn.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Het is de eerste keer en tot zo ver goed

• Heeft u verbeterpunten? Nog niet

Zeer goede communicatie en service!

Zeer nauwkeurige berichtgeving van bezorging vanaf een dag van te voren tot aan bezorgmoment, via Whatsapp. Heel prettig. Bezorgers leveren altijd keurig aan de deur af ondanks dat ons huis lastig te vinden is.

Altijd goed!

De producten zijn altijd goed. Levering en service zijn top! Met vragen over de producten kun je ook terecht bij de chauffeurs die je levering bezorgen. De website is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Onze hond is gek op het verse vlees en de brokken en zo af en toe krijgt hij een snack van Kivo en vindt die ook heerlijk! Voor ons niks anders meer!

• Heeft u verbeterpunten? Meer variatie in de snacks.

Altijd goed verpakt, netjes bezorgt

Goeie ervaringen!! Netjes verpakt, en netjes een bericht wanneer ze komen

Frans deed dag van te voren een berichtje hoelaat hij ongeveer kwam en de dag zelf de exacte tijd. Bij de levering werd dubbel gecheckt of het klopte. Top service!

Super !!!

Hele goede ervaring met deze service . Goed mailcontact waardoor duidelijkheid over bezorging !! SUPER !!!

Eerste klas service

Aflever tijd wordt nauwkeurig doorgegeven en toen ik niet thuis was zette de bezorger het pakket op de afgesproken plaats .

Goed hondenvoer altijd op tijd geleverd

Onze labrador krijgt al 10 jaar verse diepgevroren complete KIVO maaltijden. Ze vindt het heerlijk en haar gezondheid vaart er wel bij. We haalden dit altijd bij een dierenwinkel, maar door verhuizing was dat niet langer mogelijk. Sinds 2 jaar wordt KIVO nu via de bezorgdienst bij ons gebracht. Uitstekende service. Zijn we heel blij mee!

Altijd netjes volgens afspraak

Goede bezorg service, dag van te voren krijg je een bericht in welk tijdvak ze langs komen, de dag van levering krijg je +/- 10 minuten van te voren bericht dat ze er dan zijn, ik ben zeer tevreden over deze service en vriendelijke mensen.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Voor de eerste keer besteld, prima op tijd en netjes van tevoren aangekondigd

prima service

prima service, makkelijk te bestellen en goede levering.

Prima.

De bezorging is altijd op tijd.

Perfecte service

Heldere website, overzichtelijke bezorging Afspraak is afspraak

Snelle goede Service met duidelijke en adequate informatie!

Bestelling wordt netjes en snel geleverd en je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang/status!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Fijn dat last minute het bezorgadres aangepast kon worden

Ons pupselke groeit als kool op het groenten en vlees van kivo

Altijd correct en snel

Denken mee met de klant

Altijd op tijd

De spullen zijn fantastisch. Leveringen altijd keurig op tijd. Zelfs een appje met de aankomst/levertijd wordt gezonden. Zo hoef je tenminste niet nodeloos te wachten. Top. Ga vooral zo door en maak er allemaal een mooi nieuwjaar van

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs