Prima op tijd.

De bestelling wordt altijd keurig bezorgd.Altijd op de afgesproken datum en tijd.

• Heeft u verbeterpunten? Nee.

Gewoon prima.

Gewoon helemaal top

Accurate en vriendelijke levering Vlees van goede kwaliteit, mijn hond doet het er heel erg goed op.

In een woord top.

Goede voeding, zowel vers als brok. Ook leveren zij lekker snacks en goede supplementen. Wat voor mij ook heel belangrijk punt is, is hun super levertijden, je weet sowieso al welke dag en zij laten je een dag vooraf weten rond welke tijd ze ongeveer komen en op de dag zelf krijg je van hun chauffeur een preciezere tijd die altijd uitkomt. Gewoon en 10 sterren bedrijf.

Perfect.

The food delivery has always been informed on whatsapp and updated if needed in advance. The people are always friendly in delivery as well as cheerful. I’ve had no bad experiences so far. My dog, Loki, is always excited also when he gets to greet the couriers!

Perfect.

Mooie producten, uitstekende service

Mooie producten, uitstekende service

Helemaal super!

Goede communicatie op de app

Vriendelijke bezorger

Goed product, goede communicatie mbt levertijd.

Vriendelijke bezorger

Goed product, goede communicatie mbt levertijd.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Super levering keurig op tijd.

Super service Altijd op tijd en keurige update over de te verwachten levertijd

Super bezorgservice

Altijd op tijd geleverd,ruime keus vers vlees in het assortiment. Een aanrader voor uw huisdier.

Goed geregeld.

Bezorging goed geregeld, zoals we inmiddels gewend zijn.

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs