Altijd super levering

100 procent tevreden

• Heeft u verbeterpunten? Geen

Heerlijk die bezorging

Ik bestel altijd voor langere tijd. De bezorging is heel fijn, geen gesleepmet al die kg's vlees. Ze communiceren als er iets tegen zit. Zowel de chauffeur als van kantoor. Maar doorgaans zijn ze altijd op tijd. Maar 1x was er een auto kapot gegaan. Nou uiteindelijk kwamen ze veel later. Maar dat kan eens gebeuren, maar door heldere communicatie was het voor mij geen ongemak.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Alles mooi op tijd die word door geapt

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Bestelling tot aan levering perfect.

Service uitstekend, dank je wel.

Zeer tevreden!

Bestellingen worden netjes geleverd. Ook toen ik net iets te laat was kon mijn bestelling nog worden verwerkt na even te hebben gebeld. Als ik niet thuis ben wordt het goed verpakt zodat het bevroren blijft.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Je word op de hoogte gehouden van de levering,

• Heeft u verbeterpunten? Transport kosten kunnen minder!

Uitstekende service

Uitstekende service en een goed product. Mijn honden zijn er dol op en zien er prachtig uit. Vlees wordt goed bevroren aangeleverd, zelfs als je er ‘nog’ niet bent, kan je in overleg aangeven om het nog iets beter te verpakken en het voor de deur te laten zetten. Als je dan 1 of 2 uur later thuis bent is het nog bevroren en kan het direct in de vriezer. Erg handig!

• Heeft u verbeterpunten? Makkelijker je vorige bestelling herhalen. Door op een knop te drukken bijvoorbeeld

jullie zijn toppers

Ze komen keurig op tijd. En het is ook fijn dat ze persoonlijk een bericht sturen over hoe en wat. Ben zeer tevreden.

Beetje jammer hoe de laatste keer is gegaan

Mijn laatste bestelling zou tussen 15:45 en 17:15 komen. Nog gezegt dat ik tot 15:45 werk en dat ik pas om 16:00/ 16:05 a 10 thuis ben. Er werdt gezegt komt wel goed. En om 15:57 kreeg ik een bericht dat ze voor de deur stonden. Gezegt zet maar voor de deur. Want ben nog niet thuis. Als ik aan geef dat ik tot zo laat werk, kom dan iets later, voor hetzelfde geldt had iemand het mee genomen.

• Heeft u verbeterpunten? Nu toestemming gegeven om het voor de deur te zetten, maar eigenlijk kan dit niet.

Snel, goede communicatie, goede producten dus top.

Fijn vlees. Vers vlees is goed maar de gestoomde worsten zijn ook super handig. Voor op vakantie of als ik vers vlees vergeten ben uit de vriezer te halen.

Duidelijk in bestellen, afspraak nakomen gewoon goed!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goede kwaliteit voor mijn hondje, en een goede bezorging

Omdat het goed was

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Prima product en goede service

Mijn hond vindt alle smaken vleesworst lekker. Afspraken rond bezorging en afhalen wordt altijd nagekomen.

• Heeft u verbeterpunten? Meer soorten snacks

Perfect, heldere communicatie over bezorging / bezorgtijden via whatsapp

Goede service!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Bestelling juist en op tijd afgeleverd.

Super contact met bezorger. Prima afspraak gemaakt. Foto per telefoon van bezorger waar de bestelling stond.

Verloopt altijd uitstekend

Je wordt heel fijn op de hoogte gehouden via WhatsApp over leverings tijdstip. Echt heel goed georganiseerd en erg handig!

Super levering

Dag van te voren via whattsapp contact over de bezorgtijd en op de dag zelf nog door de chauffeur benaderd voor een exacte tijd. Kortom, zoals het hoort.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Keurig verpakt en op tijd bezorgd

Het is fijn om een klein tijdsvak te krijgen ipv een hele middag thuis moeten zijn. En kort van te voren een bericht met exacte tijdstip is ook erg fijn! Spullen goed verpakt. En de hond vind het echt heerlijk!! Dus erg blij met jullie!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Duidelijk, en super goede service!

Super fijne en goede service. En netjes bezorgd!

• Heeft u verbeterpunten? De website iets makkelijker en overzichtelijker

Goede service en goede producten!

Onze hond doet het ontzettend goed op het verse vlees, ze vind het erg lekker. Ook word het altijd netjes op tijd bezorgd en het personeel is erg vriendelijk aan de deur met bezorgen en via het online contact.

Goed en duidelijk geregeld

Netjes op tijd geleverd, berichtje van te voren.. top

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Op tijd met melding voor af

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs