Goede kwaliteit verf en met de Duitse variant een erg scherpe prijs!

Prima helpdesk!

Online bestellen lukte niet helemaal goed. Gebeld met helpdesk die mijn prima geholpen hebben en alles op tijd binnen!

Tot nu toe top geregeld! Snel, keurig verpakt en prima communicatie. Zo blijven doorgaan!

Zie hier boven.

goede kwaliteit verf op tijd bezorgd

Ik heb Jotun Demidekk besteld om mijn houten huis te verven. Alles verliep naar wens en de kwaliteit van de verf was erg goed.

Correcte service.

Correcte service.

Snel en correct geleverd

Hele snelle en goede communicatie, prima prijzen. Bij ons was er iets niet helemaal goed met de verf. Maar is keurig en snel door hun opgelost. Zou dit bedrijf zeker aanraden

prima service

Goede keuzes in het assortiment, prima beschreven ook. Snel en zorgvuldig geleverd.

Goed advies, snelle levering, tevreden!

Goed kleur- en productadvies gekregen, snelle levering en ontzettend blij met het resultaat!

Zoals altijd snel en correct geleverd!

Goeie verf

Jammer dat de bezorging niet vlekkeloos ging. Vrijdag verf besteld extra betaald voor zaterdaglevering hele dag thuis gezeten helaas heeft de bezorger niet de moeite genomen om aan te bellen en kreeg ik savonds een mailtje dat ik een nieuwe afspraak gemaakt moest worden dit kon niet eerder dan woensdag... extra kosten voor zaterlevering worden niet vergoed dat vind ik wel jammer zeker omdat ik eigenlijk voor leugenaar uitgemaakt werd .

Snel geleverd en goede prijs

Na 1 dag al geleverd en een prima prijs vergeleken bij anderen

Gewoon een top bedrijf !

Veel keus.ook in de prijsklasse en wordt goed verpakt en snel geleverd.

Klantvriendelijk en snel

Vlot bestellen en snel ( en goed) geleverd krijgen. Dat noem ik kwaliteit.

Goed en tevreden

Goeie communicatie en snelle service, top!

Super goede prijs, snelle levering!

Beste prijs voor kwaliteitsverf!

Prima product, verzenden duurt wel langer dan aangegeven

Prima product, verzenden duurt wel langer dan aangegeven

Netjes en vlot

Netjes verpakt vlot geleverd

Top, dank voor levering

Helemaal perfect, alles na wens

Kwaliteitsverf

Verfmenger heeft gewoon de beste kwaliteitsverf voor een scherpe prijs en na bestelling de volgende dag vaak al in de ochtend geleverd zodat je gelijk aan de slag kan.

Mooie verf voor een goeie prijs

Supersnelle levering en goeie prijs.

Snel geleverd gekregen wat er besteld is. Juiste kwaliteit product Goed stevig verpakt. Mooie aanbieding. Zeker een aanrader en ik zal hier zeker vaker bestellen.

Snelle levering, goede kwaliteit materialen voor de juiste prijs. Eerste keer besteld hier en zal niet de laatste keer zijn.

Prima bedrijf, snelle levering

De website is erg duidelijk, makkelijke keuze. Afhandeling verloopt makkelijk, incl facturering. Verzending gelijk na bestelling. Prima couturier dient.

Uitstekende bediening en afhandeling

Ik had verf besteld. Geheel conform bestelling na 2 dagen de bestelling ontvangen. Uitstekend ingepakt en meer dan voldoende beschermd. In de mail die ik als bevestiging had ontvangen stond dat ik de inhoud bij ontvangst moest controleren op zichtbare beschadigingen. Dit heb ik gedaan en het was prima. Nu aan de schilderklus.

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.