Primaa

Prima, makkelijk besteld en keurig verpakt besteld

Goed verpakt en snel geleverd

ik ben een fan!

Ik ben heel blij met de kwaliteit van de verf (ik heb al meerdere keren betonverf, trappenverf, aflak en muurverf besteld). Ook de klantendienst beantwoordt snel de vragen en de bestelling is meestal binnen de werkweek geleverd. Wij hebben nog veel plannen voor onze renovaties in huis en ik kan met zekerheid zeggen dat ons verf gaan wij bestellen bij De Verfmenger!

Snel geleverd en goed verpakt

zeker niet duur voor de kwaliteit

duidelijk verhaal met goed advies

producten goed verpakt aangekomen, wat mij betreft mag daar best een roerhoutje bij, dat zou het verhaal kloppend maken...

Snelle en nette levering

Prima makkelijk te bestellen, snelle levering en keurig verpakt

Super, nergens anders je verf kopen.

Goede hulp gehad bij het kiezen van juiste kwasten/rollers. Deskundig en betaalbaar!

Een goede

Mooie site

Super service

Supersnelle levering, goede kwaliteit, ook van eigen merk VP. Als er vragen zijn worden deze telefonisch zeer vriendelijk beantwoord, . Aanrader!!

We hadden wat problemen met de kleur. Dit is zeer goed opgelost. Medewerkers zijn erg meedenkend en vriendelijk.

Fout in de bestelling gemaakt, werd direct opgelost.

Goed netjes verpakt.

zondag besteld en maandag zou de levering datum zijn

Helaas was het huis nummer niet overgekomen de transporteur kon het niet afleveren. Ik werd netjes gebeld en de volgende dag keurig afgeleverd.

Ik ben teleurgesteld, wist niet dat dat kon bij zo iets eenvoudigs.

De Verfmenger òf de transporteur deden aan het kampioenschap deuken in verfblikken maken. De verpakking was wel goed dus ik vermoed dat de blikken bij het inpakken al waren gedeukt of werden gedeukt. Ooit was het niet goed om gedeukte verfblikken te gebruiken omdat de coating aan de binnenkant van het blik beschadigde. Is dat nu nog zo? Tevens lukte het na meerdere pogingen niet een account te registreren. Dat is maar goed ook. Samenvattend: bij de volgende keer krijgt een ander de bestelling hoor.

Top en snelle levering

Goede website en vlotte levering

Goede uitleg welk product wij moesten kiezen. En zelfs na openingstijd kreeg ik antwoord via de chat functie, echt top!! De epoxy ep buiten aangebracht, buiten onze verwachtingen ging dit super goed.

goede prijs en snelle levering

zie de tekst hierboven.

Prima service snelle levering

Prima service snelle levering

Perfect! niets op aan te merken.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd!

Snel en goed verpakt geleverd.

Ik koop vaker Koopmans verf bij de Verfmenger. Deze kwaliteitsverf is hier goedkoper dan bij andere winkels en ik had de bestelling de volgende dag al in huis!

Supersnel

'S avonds besteld, 's morgens de order nog gewijzigd en 's avonds al afgeleverd.

Top super snel geleverd en keurig verpakt icls gratis handschoenen en roller als extra

Prima en snelle service

Eerst verkeerde kleur besteld. Na telefonisch contact kon de pot die al op de verzendpallet stond nog omgewisseld worden voor de juiste kleur. Blij verrast!

Snelle levering en zeer klantvriendelijk

Snel antwoord op mijn vraag en vlot advies.

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.