Snel, goede communicatie en prijzen

Na telefonisch contact, omdat ik de verf de volgende dag nodig had, snel besteld. Voor een paar €€'s extra verzendkosten was de verf inderdaad de volgende dag binnen. De juiste verf die prima verpakt was.

Heb proefstalen voor behang besteld en deze waren snel binnen. Daarna nog telefonisch contact gehad om de beste keuze te maken voor het type behang en dit was erg goed bevallen

Helemaal top voor bestellen van professionele verfbenodigdheden

Voor de diverse klussen bestel ik telkens weer de verfproducten. Professionele kwaliteit met prachtig eindresultaat. Ondanks internet bestellingen in anonimiteit, toch altijd makkelijk telefonisch bereikbaar voor producttechnisch advies.

Supervoordelig

Ik kon mijn verf en toebehoren nergens goedkoper vinden

zeer goed

je blijft goed op de hoogte van je bestelling en ben er zeer tevreden over nu kan ik aan mijn kamer beginnen ik zal de verfmenger aanraden bij mijn vrienden en familie

Renovlies van top kwaliteit

Heel erg tevreden! Het werd heel snel en netjes bezorgd. De bezorger keek nog na of de bestelling compleet was. Het renovlies werkt prettig en kleine kreukeltjes trekken zo strak. Zoek je goed renovlies voor een goede prijs? Dan is dit de plek!

Goeie kwaliteit en snelle levering

Mijn verfkleur zit niet in de standaardkleuren, na een telefoontje is mij duidelijk gemaakt hoe ik dan toch kan bestellen. Super service.

prima.

Waardeloos

Afgelopen vrijdag een blik verf besteld, had hem met spoed nodig voor de klus. Zaterdag levering is een optie, voor extra geld dus deze gekozen. Eindstand word het met de standaard levering verstuurd en krijg ik het op een dinsdag binnen, dus teveel betaald en de klus loopt in de soep, waardeloos dus.

Snelle levering en keurig verpakt.

Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn positief. Goede kwaliteit materialen voor een goede prijs.

Gemengd. Om in de termen te blijven

De levering was heel vlot. Echter; ik had teak UVR besteld en kreeg volgens mij blank (klar) Bij mijn reactie daarop via de chat werd gesteld, dat alles nu aangepast was. Dus teak. Dus daarop maar vertrouwd. De verf was heel dun en, zoals gevreesd, minder dekkend. Uit een gesprek met een medewerker van de Verfmenger begreep ik, dat Jotun zijn producten heeft aangepast. Dus buiten hun verantwoordelijkheid. Ik kreeg het advies zelf contact op te nemen met Jotun. Maar ik had al contact gehad met een overkoepelende organisatie in Heemstede of in die buurt.

duidelijke website en snelle levering

goed advies en snelle levering

goed advies en in goede levering

Prima adres voor verf.

Alle bekende merken met korting, snel geleverd.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Materiaal mooi snel geleverd en goed verpakt. De kwasten en rollers zijn van goede kwaliteit en de lak verf is ook zeker prima. Vorig jaar ook al wat besteld voor de houten schuur. Mooi van kleur ondanks meerdere potten geen kleur verschil. Wij zijn zeer te vreden!

Snel en netjes geleverd

Sikkens verf besteld bij Verfmenger. Voordelig en wordt snel geleverd, zeer tevreden dus!

Geweldige service!

Ik ben niet iemand die gauw een review schrijft, maar voor De Verfmenger maak ik een uitzondering. Ik ben totaal onervaren als het op schilderwerk aankomt en had daarom om advies gevraagd wat voor materialen ik het beste kon aanschaffen voor mijn klus. Marco heeft mij geholpen met alle benodigdheden op een rij te zetten, ik heb deze allemaal aangeschaft en ben aan de slag gegaan. De verf VP Extreme Clean Mat is GEWELDIG! De verf dekte in 1 keer en was ook nog eens de helft goedkoper dan waar dan ook. De materialen, zoals kwasten en rollers, zijn van hele goede kwaliteit waardoor mijn klus zo geklaard was. Dankjewel Marco en team! Jullie hebben er een trouwe klant bij!

snel levering

prima verf ons tuinpaviljoen is met de metaalverf weer als nieuw

zeer tevreden

duidelijke site. makkelijk om een bestelling te doen . en snel geleverd

Snelle levering en niet duur

Zoals het hoort.

Na niet bestaand kleurnummer helaas geen goede oplossing

Met een van de fabrikant gekregen kleurnummer op 21 aprileen bestelling geplaatst. Naast de verf wat losse kwasten en rollers besteld. Op 24 april wordt ik gebeld dat ze het kleurnummer niet kunnen mengen, ik heb toen geprobeerd om de bestelling te annuleren, voor een fles st Marc, een paar kwasten en rollers is dit niet de moeite waard. Helaas gaf de (overigens vriendelijke) medewerker aan dat dit niet meer kon omdat de bestelling al gemaakt was? Tevens kreeg ik volgens de medewerker nu te maken met verzendkosten, niet erg klantgericht allemaal. Dat werden dus een paar dure kwasten en rollers, die ook nog los in de doos lagen en onder de verpakkingskruimels zaten. Al met al niet voor herhaling vatbaar.

Alles prima verlopen, snelle levering

Goed geholpen met goed advies

Na contact gehad te hebben hoe ik het beste te werk kan gaan. Kreeg ik het advies welke verf het beste geschikt was voor de klus. Deze heb ik dan ook besteld. De verf werd netjes bezorgd binnen een paar dagen. Het enigste minpuntje was de primer die al helemaal verhard was onderin de pot maar naar een kwartiertje roeren was die weer goed. Ga zo door!!

Altijd goed om hier te bestellen

Voorafgaand gebeld met vragen over producten en advies. Altijd netjes en duidelijk geholpen, met product onafhankelijk advies. Producten vaak snel nodig gehad, dus selecteer ik dan de overdag levering, of weekend levering optie. Altijd netjes verpakt en nog belangrijker helemaal conform order en afspraak geleverd. Tot de volgende keer!

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.