Keurig verpakt, tijdstip levering super aangekondigd via de app.

Prima levering

Snel en goed geleverd

Goede service, prettige communicatie

Alles prima, verzenden zou wat sneller mogen.

Producten worden snel en goed verpakt geleverd. Omdat er onduidelijkheid was over de kleur, is er eerst telefonisch contact geweest waarna de juiste kleur werd opgestuurd.

Snelle verzending goede kwaliteit

Snelle verzending goede kwaliteit , super dekkend, Aanrader

Heb mijn aqua multiprimer voor mijn keukendeurtjes en reinigbare muurverf klasse e 1 bij hun besteld Kontakt bij vragen was snel en professioneel Tevens sturen ze de bestelling netjes en goed ingepakt op Zeker een aanrader om hier je benodigdheden te bestellen

Super winkel

Hele maal super

Goede snelle service

Goede snelle service

Snel in huis, fijne bezorger

Goeie spullen, goeie prijs, snel in huis.

Goed, snelle levering.

Snel besteld, snel geleverd en goede prijs

Snel besteld, snel geleverd en voor een goede prijs.

De benodigdheden die ik voor ogen had in 1 klik voor goedkoopste prijs thuis bezorgd .

Snel,accuraat,en beleefde aflevering door chauffeur.top

Als hier boven.

Verwerking bestelling rommelig

Werd 2 dagen achter elkaar gebeld over het mengen. Waardoor de bestelling ook later is binnengekomen. Terwijl ik wel voor de snellere afhandeling iets extra's moest betalen.

Goede prijs

Snelle levering, prima prijzen

Ondanks een foutje bij de bezorger toch snel geleverd

Helaas beloftes niet nagekomen.

Het bestelproces en de website zijn prima. Ik werd netjes gebeld dat mijn bestelling één dag vertraging had, maar ik zou gecompenseerd worden, omdat men mij beloofde er 2 vloerrollers en verfbakken bij te doen. Bestelling is vervolgens verspreid over 2 dagen geleverd en zonder vloerrollers en verfbakken. Erg jammer, want ik was erg gecharmeerd van het persoonlijke telefoontje en de beloftes toen mijn bestelling vertraging had opgelopen.

uitstekend

goede verf, snelle levering

Scherpe prijs.

Snelle corecte levering .

Beste kwaliteit tegen de scherpste prijs

Thuis geleverd aan de beste prijs op de markt. Prima service!

Goed , beter , best!

Verf besteld, was allemaal goed gegaan. Goeie merken, en uitgebreide achtergrond informatie. Prijs was goed. En was fantastisch verpakt. In 1 woord! TOP!

Geweldig!

De service en het materiaal is perfect.

Altijd goed service

Goede service l

Snelle en nette levering. En de scherpste prijs!

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.