Super netjes verpakt / snelle levering

Verfblik was netjes ingesealed met plastic en in 2 houders. alleen jammer dat er toch een deukje in mijn blik zat haha ;-) Super tevreden, snelle levering. Mengkleur kan ik nog niet beoordelen; blik is nog niet open geweest. Maal RAL kleur is RAL kleur lijkt me

Snelle levering en duidelijke website.

Op aanraden van bekenden besteld bij De Verfmenger. Duidelijke website, snelle levering, scherpe prijzen en prima kwaliteit. Aanrader dus.

ronduit goed met prima service

Snelle levering van goede kwaliteit verf en latex tegen concurrerende prijzen. Ook klantenservice denkt met je mee.

Prima 1e ervaring

Vlotte levering, prima afhandeling.

Goede kwaliteitsverf aan scherpe prijs

Favorit vloerverf kwaliteit merkelijk beter dan betonverf GAMMA en aan een merkelijk lagere prijs

Goed advies en fijne beits

We waren op zoek naar een goede duurzame beits die we op kleur konden laten mengen. We kwamen uit bij Perkoleum in de kleur die we wilden. Goed geholpen!

Goede hulp bij bestellen en snel geleverd

Zelfs tijdens Hemelvaartsdag nog meteen reactie en daardoor direct kunnen bestellen, twee werkdagen later alles in huis

Goede snelle service

Goede snelle service en fijn dat de betonverf in elke ral kleur te verkrijgen is bij jullie. Daar doen ze bij de bouwmarkten erg moeilijk over om de kleur te mengen of hebben er zelfs geen zin in.

snelle service

ik heb de muurverf zeer snel ontvangen, maar ik kan nog niet zeggen of dat de verf schropvast is omdat hij er pas opzit . het aanbrengen van de verf was goed een goede dekking van de muurverf.

Snel verpakking was wel ingedeukt

Snel en goed

Gaan goed met hun klanten om, fijn om mee samen te werken

Gaan goed met hun klanten om, fijn om mee samen te werken

Zeer goed.

Met transport was een emmer lijm gevallen tijdens transport. Pakketdienst en De Verfmenger hebben de volgende dag nieuwe emmer lijm geleverd.

kompleet en op tijd geleverd

Super geholpen via de chat

Super advies.

Prima verf voor een prima prijs

Sikkens Rubbol BL Sattura is een prima op watervaste verf. Vloeit prima

Gewoon goed

Had nog vragen over het verf kreeg duidelijke uitleg . Dus dikke prima

Goed maar......

Het bestelde product zeer snel.gekregen. Dit was uitstekend. Maar vond het toch vreemd bij het bestelde product dat er niks mee geleverd was om het door te roere, dit zijn de kleine dingen die het hem doen.

Snel bestelt en in huis

Makkelijk

Simpel op verfnummer te zoeken

Super snelle en goede levering, de verf is zeer zorgvuldig ingepakt en verstuurd. Ook duidelijke info over het volgen van je pakket

Klantvriendelijk en snelle service

Snelle bezorging en bij vragen passende antwoorden en adviezen

Lichte kleuren afwijkend

Bestellen en leveren gaat goed. Mengen van verf niet altijd, ondanks de naam Verfmenger. Vier keer muurverf op kleur laten mengen (2 donkere en 2 lichte), de donkere kleuren gaan goed. De lichte kleuren hebben duidelijk een grote afwijking met de kleur die je bestelt, helaas. En dan praten we niet over een tintje verschil. Lichte kleuren zou ik niet meer bestellen bij de Verfmenger.

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.