Prima verf, prima leverancier.

Na jaren Sikkens ben ik overgestapt op Nelf. Erg fijne verf. Verfmenger is voor mij de beste webshop voor deze verf. De prijzen zijn goed en de levering is doorgaans redelijk snel. Nooit iets misgegaan me de bestelling, ook niet met kleuren mengen. Ging het maar bij iedere webshop op deze manier.

Alles zoals het hoort

Bestellen, betalen en levering prima in orde, zoals het hoort!

Snel en goede service

Had wat teveel blikken besteld en wilde dat omruilen voor andere kleur. Snel geregeld . Had een e-mail verstuurd belde daarover waren ze er net mee bezig

Top kwaliteit voor een scherpe prijs

Snel geleverd en alles netjes verpakt. Wel veel plastic gebruikt voor het inpakken echter natuurlijk tegen voorkoming van lekkage. Mogelijk kan hier nog een duurzamere oplossing voor gevonden worden.

Uitstekend!

Vanaf bestelling tot levering is 100%

Goed geregeld!

Snelle levering en netjes verpakt.

Snelle levering van de bestelde verf alleen het tijdstip die ik had ontvangen van de transporteur klopte niet echt. Verschil van 3,5 uur.

De bezorging had in mijn geval wat sneller morgen zijn,maar dat is de enige opmerking verder prima service

Wederom top!

Snel geleverd, lage prijs en prima kwaliteit. Erg tevreden!

4 sterren zegt genoeg.

Zeer netjes te woord gestaan, daar kunnen andere shops een voorbeeld aan nemen Bestelling netjes aangeboden en op tijd. En goed verpakt . Alles zeer correct .

Zeer tevreden!

Zeer tevreden over de snelle en goede levering! Was onder de indruk van de manier waarop de verfprodukten waren verpakt. Super! En dank voor het setje verfhandschoenen dat er als extra bij verpakt zat. Al met al helemaal top !!

Prima product snelle levering

Scherpe prijs, zeer snelle levering en ruim assortiment

Volgende keer ga ik zeker weer als eerste de site van de verfmenger bekijken!

Snelle service, prima kwaliteit

Snelle service en prima kwaliteit.

Volgens afspraak goed geregeld

Bij de levering ontbrak de tweede colli tgv schade. Na telefonisch overleg keurig opgelost met Stefan met de welgemeende excuses. Deze kans om zich te onderscheiden met beide handen aangepakt, succes en bedankt.

Snelle en correcte levering en prima verpakt

De bestelling was door de grote keuze goed te maken. Het product werd zeer netjes verpakt voor verzending.

Duidelijk goed en snel geleverd

Veilig en goed verpakt

Supersnel kwaliteitsverf geleverd !

Bestelling werd binnen 1 dag geleverd. Supersnel. Kwaliteitsverf tegen een zeer scherpe prijs.

Snelle en duidelijke service met goede producten

Erg blij met de goede service en snelle levering. Duidelijke communicatie, erg tevreden!

Proffesionelle tream

Uitstekend. ....

Telefonisch zeer goed geholpen en met mijn voornaam aangesproken dit gaf een fijne gevoel van als of we jaren be vriend zijn. Fantastisch!!

Verf werd snel en goed verpakt geleverd.

Gemakkelijk online te bestellen in de juiste kleur!

Gemakkelijk te bestellen en heel snel geleverd. Bezorging staat standaard op avond, dit had ik gewijzigd naar middag en de volgende middag alles al in huis. Als taalpurist kan ik nog als tip meegeven dat er bij diverse product-omschrijvingen wat tiepvoutjes zitten.

Snelle betrouwbare levering

Prima informatie over bezorging

Prima kleur

Tevreden over aankoop

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.