Klantvriendelijk en goede service

De zending was bij de transporteur kwijt geraakt. Daar zijn ze achter aan gegaan en hebben goed gecommuniceerd en opgelost. Ook bleek een donkere kleur af te wijken van de staal. Ook daar is actie op ondernomen. Ik krijg extra pigment toegezonden. Moet nog ervaren of dat ik de verf zelf naar de juiste kleur kan brengen. Verf is van goede kwaliteit en verwerkt goed.

Snelle en zorgvuldige levering

Eenvoudig te bestellen. De levering was snel in huis.

Kleur zoals bedoeld verpakking kon beter

Twee pigmentkleuren besteld, eentje was ingepakt zonder deksel waardoor er pigment op het inpakplastic kwam en dus ook op mijn handen. Prachtige kleuren in de verf overigens.

Goed maar slecht omschreven

Hallo ik had 50 meter glasvezelbehang gekocht maar kreeg 2x 25 meter dat vind ik slecht als ze 50 meter verkopen moeten ze ook 50 meter leveren niet 2x 25 meter dan moeten ze opschrijven van let op dit artikel lever wij 2x 25 meter

Super. kleur kiezen, bestellen en snel geleverd

top levering. kleur kiezen vanaf de kleurkaart van ieder merk. En de prijs was ook top. Bijna persoonlijk aan de deur afgeleverd. goed ingepakt en safe. perkoleum beits op kleur nummer.. top

Reageren snel duidelijk goede producten tegen een mooi prijs

Reageren snel en duidelijk mooie producten tegen een mooie prijs! Levering op tijd super

Alles prima verzorgd.

Goed verpakt, mooi op tijd.

Snelle levering, top producten

Ook hele aparte kleuren van F&B kunnen gewoon worden gemaakt. Super snelle levering.

Prima telefonisch advies gehad

Er wordt mee gedacht met de klant, prima ervaring

Prima service en een goede prijs

Het eigenmerk verf is van prima kwaliteit.

Snelle en zeer goede service

Goede service, snelle zorgvuldige levering, kwaliteit product

Goede verf, snel geleverd

Milieuvriendelijk verf, goed smeerbaar, snel geleverd.

snelle en correcte afhandeling van bestelling

snelle en correcte afhandeling van bestelling. Dezelfde producten nergens goedkoper kunnen vinden.

Snelle leveringen in 1 keer goed

gewoon geraakt aan deze super service

goed advies, gunstige prijzen en zeer snelle levering, kunnen velen een voorbeeld aan nemen. Zo kan het ook dus.

Waanzinnig goede service!!!!!

Emmer latex besteld op zondag om 01:00. Kwam er maandag achter dat ik verkeerde kleur had besteld. Maandagochtend mail contact om 7:15 en 7:25 al een antwoord ontvangen per mail. Andere kleur was geen probleem maar kwamen er maandagmiddag achter dat de latex al de deur uit was voor mijn eerste mail. Dus maandagmiddag stond de bezorger al voor de deur met de latex. Zo’n snelle bezorging heb ik nog nooit meegemaakt. Diezelfde dag hebben ze nog een bekertje met pigment voor juiste kleur gestuurd om te mengen onder de latex die ik al had ontvangen. Pigment was er net zo snel, dinsdag al in huis. Ja gewoon top service meer kan ik niet zeggen. Hier ga ik voortaan altijd bestellen.

Super snelle levering!

Goede ervaring, product werd snel geleverd!

Top kwaliteit

We hebben renovatie vlies besteld en zijn erg verrast door de kwaliteit. Niks werkte tegen de scheuren die bleven terugkomen tussen de gipsplaten, het renovatie vlies eindelijk wel. We hebben de €2,- voor een snelle levering betaald maar het was er niet veel sneller dan de gratis normale levering. Verder erg tevreden!

Snel geleverd en prima prijzen

kundige winkel, prettige mensen met verstand van zaken

Altijd goed bereikbaar en goed advies. Kennis van zaken en snelle levering

Top, van de backorder kraag ik een persoonlijke update.

uitstekend.

Goede verf

Goede verf. Snelle bezorging in goede verpakking. Ga zo door

Netjes en correct afgeleverd.

Wel jammer dat er als bescherming van die kunststof delen worden meegeleverd. Komt niet erg duurzaam over.

Super service

Makkelijk online verf bestellen. Snelle levering. Goede prijzen.

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.