Goed advies en snelle levering

Telefonisch advies was waardevol Bestelling makkelijk en levering snel.

Goede prijs en snelle levering

Heel prima tevreden.

Service is tp

Was een probleem met de levering, maar het hele team zat er bovenop om het alsnog op te lossen.

Prima product, prima prijs

snel en makkelijk besteld, snel geleverd.

Beter dan een fysieke winkel

Ruim assortiment, duidelijke info, goede prijzen en snelle levering.

Supersnel geleverd keurig verpakt

Blij mee!! Snel in huis en zorgvuldig ingepakt

Snelle levering en deskundig advies

Snelle levering, Volgende dag al geleverd. Zelfs werd er even telefonisch contact met me gezocht omdat een artikel niet leverbaar was, maar een soort gelijk artikel wel. Perfect persoonlijk afgestemd. Dankjewel!

Snel proefstukjes ontvangen

Binnen enkele dagen het proefstuk in huis. Top geregeld.

Gewoon goed zoals het hoort

Super snel geleverd op een avond (zonder kosten )zodat je er overdag niet voor thuis moet blijven. Ook was het zeer goed verpakt elke bus zat goed dicht en er zat plastic verpakking om heen voor beschadigingen en stoten. Ook de prijs is super. En lage kosten bestelling boven 30 euro gratis. Gewoon dik en dik tevreden !!!!

positief

goede prijs en product, snel geleverd

Zeer ruim assortiment en snelle levering.

Zeer ruim assortiment en snelle levering.

Prima en goedkoop

Snel geleverd en voor een goede prijs.

Prima kwaliteit en levering.

Bij een niet voorradig artikel werd na telef. overleg een ander artikel geleverd dat iets duurder was en werd er geen meerprijs berekend. Top.

Snelle en correct geleverd.

De bestelling werd keurig op tijd en goed geleverd. Het bestelde product is prima en aan te bevelen.

Keurig nette levering

Keurig netjes geholpen zoals beschreven. Kleine opmerking. Voorstrijk etiket is volledig pools. Graag had ik engels, of zelfs nederlands even de gebruiks aanwijzing gelezen.

Prima ervaring

Komen afspraken na Snelle levering Prima service Zeer scherpe prijzen

Overzichtelijke site, snelle en goede service

Ik vond het invoeren van een bepaalde kleur eenvoudig. Er zijn veel soorten verf, en keuzemogelijkheden voor de kleur. Dit was eenvoudig en overzichtelijk. Snelle levering (ook zonder dat aangevinkt te hebben). Verf was goed verpakt. Prima dus

Geweldige producten en vlotte service

Goede website die vlot thuisbezorgd ondanks de aangegeven 3-5 werkdagen die wordt aangegeven. Communicatie over je bestelling gaat snel en duidelijk. Kortom, een aanrader!

Hele goede klantenservice via de chat

De transporteur had de bestelling niet afgeleverd waarna de medewerker er gelijk achteraan ging. Binnen een paar minuten was het opgelost.

Snel en goed geleverd

Telefonisch contact gehad voor advies. Vakkundig geholpen en de volgende dag de verf geleverd. Top!!

snel geleverd

Levering veel sneller dan beloofd.

Een voor mij bekend product door jullie geleverd voor een scherpe prijs, super ervaring.

Zeer snelle bezorging!!

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.