Snelle levering, prima product.

Ik had een pot Sikkens verf besteld en een kwast. Deze werden snel geleverd. De producten zijn van goede kwaliteit precies zoals ik had verwacht.

Prima verf en goede levering.

Net geen 10 omdat er een (klein) deukje in de pot zat. Kan geen kwaad verder, maar iets minder hard dichtslaan na kleur mengen. Vragen per chat werden snel beantwoord. Verpakking is super. Prijs is OK.

Netjes te woord gestaan en snel geleverd

We hadden een kleur besteld die niet leverbaar bleek. Daarna snel opgelost en na overleg alles snel uitgeleverd.

Aandrader

Kreeg snel iemand in de chat bij vragen. Bezorging heel vriendelijk en netjes/veilig verpakt. Kreeg zelfs bericht via sms met track & trace, plus eentje dat ze ongeveer in 15min voor de deur zouden staan. Heel fijn.

Levering netjes maar niet compleet

Bij mijn bestelling als opmerking gevraagd of er roerstaafjes bij geleverd konden worden. Staafjes stonden ook vermeld op de pakbon maar werden niet geleverd

Een goede snelle website.

De producten zijn van hoge kwaliteit met mooie prijzen. Bestellen en verzenden gaat goed en snel.

Super verf snelle levering

Wat een top verf vloeit en dekt goed en dat voor die prijs. Levering veel keuze ook fijn. Snelle levering

Snel en voordelig

Snel en niet duur

Snelle en correcte levering

2 x producten besteld en snelle levering op het dagdeel dat jou het beste uitkomt. De blikken zijn perfect verpakt om beschadigingen of lekken te voorkomen..

geweldig en snel verzonden

altijd goede producten en snel geleverd

Hele fijne verf en prima kwasten.

Bestelling kwam snel en uitstekende producten.

Snelle levering, goede service!

Snelle levering tegen gunstige prijd

Veel verfsoorten op voorraad en snel geleverd in goede verpakking tegen gunstige prijs

Mooie prijs en snelle levering

Per vergissing hoogglans besteld. Na telefonisch contact door leverancier gelijk gewijzigd in zijdeglans. Snelle levering tegen scherpe prijs. Top.

goede informatie en snelle levering

goede informatie en snelle levering

Snelle levering en goedkoop

Ze doen wat ze zeggen.

Snel geleverd van uitstekende producten. Daarnaast is alles degelijk verpakt. Geef niet gauw een 10 maar deze is dik verdiend.

altijd prima in orde, bestel al jaren.

Vrijdag besteld zaterdag in huis

Prijs kwaliteit erg goed de muren zien er top top uit

Snelle service en de verf makkelijk te verwerken. Goed product!

Komen afspraken na!

Tegen een scherpe prijs verf gekocht en netjes volgens afspraak geleverd!

Goede kwaliteit

Kwaliteit van de geleverde (beton)verf was zeker ok en juist geprijsd. Wel jammer dat het verfblik zwaargedeukt was en aangezien de doos zelf geen deuken of schade vertoonde, is dit voor verscheping/inpakken gebeurd. Misschien volgende keer even ander blik nemen.

Goede snelle service.

Telefonisch product informatie opgevraagd ,goed advies gegeven. Goede prijs/ kwaliteit !!

Snelle levering van uitstekend product.

Via website eenvoudig speciale kleur laten aanmaken en besteld. Levertijd volgens website 3-5 werkdagen. Verf werd verrassend snel geleverd, binnen 2 dagen. Verf is van uitstekende kwaliteit, verwerkt en dekt goed, perfecte kleurmenging. Zeer tevreden.

Goed advies, snel geleverd, goede verf!

Ben geen kenner maar verft makkelijk en resultaat is mooi, en dat voor een beginner!

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.