Goed bedrijf

Bestellingen worden snel en goed behandeld en netjes ingepakte ze kunnen je goed adviseren

Kwaliteit en professioneel!

Mijn vragen werden per mail heel snel beantwoord met de juiste info. Daarna werd de bestelling supersnel geleverd en ook het werken met de bestelde verf en materialen was top!

Super snel en goed geleverd.

Muurverf was zeer goed te spuiten.

Perfect.

Conform de belofte snel en correct geleverd tegen een vriendelijke prijs.

Snel geleverd, en zeer goed verpakt

Dat er een verf rolletje bij geleverd is Goede service.

Prima facturering en aflevering

Prima facturering en aflevering

Top reno behang en muurverf

Het 1 m brede reno behang is prima te verwerken en naadloos, de lijm kant en klaar erbij, en dan met hun eigen muurverf met een kleur van bijv Little Greene werkt het perfect af. De verf is erg mooi Mar en bijna kalk achtig. Wel 2 lagen nodig voor de beste afwerking.

Snel en voordelig.

Doen, wat ze beloven. Snelle levering en een schappelijke prijs. Bestel hier de volgende keer weer.

Als alle webshops als deze zouden functioneren.....

Veel keuze uit merken, snelle verzending en scherpe prijzen. Een overzichtelijke webshop met zeer veel keuze. Op zondagavond bestelt en maandagavond geleverd. Helemaal goed

Lage prijs, vlotte levering

Goed advies en snelle levering

Goed advies en snelle levering

Alles direct goed afgehandeld

Zowel bestellen als leveren probleemloos, product prima, geen klachten wat mij betreft.

superbe

Geweldige ervaring met uw bedrijf. Vandaag geschilderd met een verf van topkwaliteit Een klantvriendelijk bezorgproces en meneer aan de deur! Eenvoudig te bestellen en vriendelijke benadering Gewoon zo tevreden met U

Goed geregeld

Eerste ervaring en meteen goed.

Zeer snel en goed; Top!

De door mij bestelde producten werden de volgende dag al geleverd en waren heel vakkundig verpakt. Zeker voor herhaling vatbaar!

Super goede service

Lukt bestellen on-line niet, telefonisch is het zo geregeld

Snelle levering en goede kwaliteit verf

We zochten een bepaalde kleur muurverf, maar niet tegen de hoofdprijs en kwamen uit bij de verfmenger. De verf werd snel geleverd en zit inmiddels naar volle tevredenheid op de muur.

Topchef! Supersnelle levering

De Perkoleum werkt prettig en is erg mooi op onze nieuwe overkapping.

Snel bezorg

dit was de winkel dat had de verf dat ik zocht voor de goedkoopste prijs.

belofte volledig nagekomen

Op tijd geleverd en zeer goed verpakt om beschadiging te voorkomen.

Zelf verkeerd besteld maar was geen probleem kon omgeruild worden voor het juiste product

Deskundig advies

Na telefonisch contact te hebben gehad ,over hoe ik het beste de achterwand van de keuken kan behandelen Een goed op maat advies gegeven . Levering ging sneller dan verwacht Prima zaak

In eerste instantie niet op tijd geleverd. Na telefoontje bleek er tijdens het transport iets beschadigd te zijn. Daarna met een speedboten de volgende dag geleverd met excuses. Top afgehandeld!

Prima, snelle levering

Makkelijke site en snelle levering.

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.