Goed advies, snelle levering, goed product

Ik had vragen over Nelfamur Classic, synthetische muurverf voor buiten en binnen, en stelde die in het weekend. Werd snel gebeld en kreeg duidelijke adviezen. Prima verf die ik heb gebruikt om een donkergroene buitenmuur wit te maken. Dat lukte, in één laag!

Slechte levering ondanks extra betaling

Na problemen met de levering, waardoor de verf bijna een week later werd geleverd (betrof avondlevering) dan afgesproken (ondanks extra betaling voor snelle levering) werd vriendelijk contact opgenomen door de klantenservice. Hierdoor werd voorkomen dat de levering wederom werd uitgesteld. Ook werd excuus aangeboden. Verf is prima, echter service avondlevering niet.

Gratis bier

Zeer complete site

Goed, geen probleem ondervonden

Bestelling en informatie voorziening allemaal volgens verwachting en volle tevredenheid

Nette snelle bezorging!

Correcte afhandeling, snelle levering en perfect product

Gewoon goed

Gewoon prima

De producten die ik besteld heb zijn achteraf niet de juiste dit komt doordat er weinig advies gegeven wordt

Groot assortiment en snelle en goed verpakte levering

Ik ben zeer tevreden met de verf die ik heb ontvangen. Goede kwaliteit en snel en goed verpakt afgeleverd.

Snel, behulpzaam en goede kwaliteit verf

Via de chat altijd snel en deskundig advies. Bestelling snel in huis. Goede prijs en kwaliteit.

goed, snel volgens afspraak

makkelijk bestellen en voor deze verf de goedkoopste op internet, dus dat is voor een dure muurverf wel erg fijn.

Supersnel geleverd en goedkoop

Bestelling snel geleverd! Zeer mooie aanbieding waar ik gebruik van heb gemaakt en er zat nog een klein cadeautje in verpakt! Enige puntje wat ik zou kunnen bedenken is dat het fijn zou zijn als er roerhoutjes bij geleverd werden.

Echter bij mijn 2e bestelling hoogglans ipv zijdeglans verf gekregen. Ik had dat in eerste instantie niet gemerkt en de pot aangebroken. Telefonisch kontakt gehad ,Ik moest een mail sturen voor een oplossing.Geen reactie. Weer telefonisch kontakt ,konden mijn mail niet vinden.Wel was de desbetreffende bestelling geannuleerd. Moest maar weer een mail sturen. Nog steeds geen reactie. Lijkt mij allemaal een beetje ongeloofwaardig. Zo behandel je geen klant,die al voor enkele honderd euro verf heeft besteld.

Netjes geleverd zoals vooraf werd aangegeven.

Had nu maar 1 ltr Aqua PU primer nodig. Was geen probleem. Goederen geleverd zoals vooraf aangegeven is.

Dikke prima

Snelle levering. Goede verf

Heel Fijn geholpen om De juiste verf te vinden

Snelle levering, zeer netjes verpakt en ook nog eens voordelig.

Snel en goede prijs

Goede prijs en keuze in snelheid van bezorging voor faire meerprijs

Ik bestel al jaren tegen concurrerende prijzen met een top leverijd

Ik bestel al jaren tegen concurrerende prijzen en een meer dan uitstekende levertijd

Keurig snel geleverd. Goed verpakt. Ook bij verkeerde levering, zeer nette afhandeling. Erg goede ervaring met verfmenger.com

Producten verpakken ze goed en daardoor weinig kans op schade.

Prima verzorgd en geleverd

Het was de eerste keer van zaken doen met de vermenger maar beslist niet de laatste

Order kwam goed verpakt binnen

bankirai olie van het eigen merk smeert prima , resultaat ziet er prachtig uit.

Netjes afgeleverd, en op tijd

Ik zou als tip standaard altijd een roerstokje meeleveren

Snel en correct

zie boven

Klantvriendelijk en nog ouderwetse klantenservice

Zal hier altijd mijn verf bestellen Goede prijs en perfecte levering en service

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.