Super kwaliteit & voordelige prijs!!

Al jaren vaste klant, neem veel eigen merk producten (VP) van de merfmenger af. Kwaliteit, zeker voor de amateur. Ook hun service is top.

Hele snelle levering.

Mooie aanbieding met verf. Super kwaliteit. Top product

goede service, goed advies

ik heb via de chat goed advies gekregen en de spullen zijn keurig verzonden.

Snelle levering, goede producten

Prima service, duidelijke afspraken.

Veel keuze en snelle levering

Had i.p.v. verwachte 3 tot 5 werkdagen verf al de volgende dag in huis!

uitstekend

gewoon goed en snel geleverd

top!

Diverse malen renovlies en bijpassende lijm besteld, eigenlijk altijd binnen 2 dagen in huis.

Snelle service, goed product

Op de site kun je makkelijk je weg vinden. Uiteindelijk ben ik gekomen tot de Duitse variant van Sigma. Prima keuze, want het is precies dezelfde verf als de Nederlandse variant, maar wel veel goedkoper. Het pakket kwam uiteindelijk al de volgende dag in huis, terwijl er minimaal 3 dagen voor staan. Thx.

Bezorging en communicatie is prima

het produkt werd sneller dan verwacht geleverd

snelle levering voor een goede prijs

Snelle en goede levering

We hebben de verf besteld en de volgende dag al in huis... ook de verf zelf is echt super kwaliteit. Zeer tevreden

Vandaag besteld: de volgende dag geleverd.

Ondanks de melding, dat de de levertijd 3 a 5 dagen zou zijn. (Waar ik geen probleem mee had) De volgende dag om 09.00 uur geleverd.

Snelle levering Uitstekende Klantenservice

Zeer snel en correct afgeleverd.

Goed en verzorgd afgeleverd.

Goed advies en snel geleverd

Vriendelijk personeel en goed advies gekregen. Smiddags besteld, volgende dag in huis. Helemaal tevreden

Prima verf voor een goede prijs.

De verf was er snel en de latex dekte prima. Verder waren er ook twee rollers meegeleverd. Prima service!

Selecteer bestel en ontvang snel

Website zeer toegankelijk, eenvoudig bestellen, betalen en snelle levering. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Ik ben zeer tevreden over hoe mijn order is verwerkt door De Verfmenger. Verder ben ik ook heel tevreden over de Relius latexverf en de Verfmenger huismerk voorstrijk.

Uitstekend!

Ik kwam op de site er zelf niet uit welke verf de juiste was voor mijn klus. Telefonisch contact opgenomen en uitstekend geholpen. Vlotte levering!

Snelle reactie , goede service,

Blik verf ontploft

Zoals in meerdere negatieve reviews terug te lezen is; prima bedrijf tot het een keer misgaat. Bij aankomst van mijn bestelde blik verf bleek de onderkant helemaal bol te staan. Enkele minuten na het nemen van deze foto ontplofte het blik verf. U kunt zich hopelijk de gevolgen in een gemiddelde woonkamer voorstellen. De oplossing van Verfmenger? Een vervangend blik, 20% korting op een volgende bestelling en excuses. Naar mijn idee redelijk karig als je iemand niets minder dan een (verf)bom opstuurt. Ook de argumenten om de schuld maar zover mogelijk van zich vandaan te houden (transportschade, het blik openen op 'een veilige plek') raken kant noch wal. Verfmenger gebruikt Transmission, een zeer degelijke transporteur. Bovendien was er niks te zien aan de doos en zit het altijd mega goed ingepakt. Oh ja, men wilde het 'schudden van het pakket' onder transportschade scharen.. Hmm, dan wordt denk ik elk pakket in Nederland met schade afgeleverd? En openmaken op een veilige plek? Daar ben ik niet eens aan toegekomen. Tenzij De Verfmenger onder 'openmaken' ook het ontploffen van hun blikken bedoelt in welk geval ik iedere toekomstige klant zou adviseren het blik goed op te bergen (en misschien de explosieve opruimingsdienst onder een sneltoets in de telefoon programmeren..). Voor mij is het klaar met deze partij. Prima zakendoen tot er een keer iets gebeurt, dan geeft men niet thuis. Naar mijn idee ga je zo niet met elkaar om in een klant - leverancier verhouding. Ps. en dan noem ik nog niet eens het gesprek met de medewerker vlak na het ongeval waarin overduidelijk naar voren kwam dat bij De Verfmenger op de plank de blikken al bol stonden..

Snelle levering en niet duur

Zal volgende keer weer op deze site bestellen

Goede prijs, snelle service. Wat wil je nog meer?

Fijn bedrijf en ze helpen je ook goede verder als je vragen hebt omtrent behangen en schilderwerk.

Goede kwaliteit, goede service, snelle levering

De VP Extra matt, super matte muurverf is echt een aanrader. We hadden eerst de RAL 7021 (zwart grijs) gekocht en waren zo tevreden over het resultaat (zowel tijdens het verven als het eindresultaat) dat we ook nog de witte uitvoering besteld hebben. De verf is van professionele kwaliteit, droogt super netjes en egaal op, je kan er meerdere keren over heen schilderen zonder strepen over te houden. Echt geweldig! Zelfs het plafond is strak en streeploos!

Prima zaak.

Snel en goed geholpen, verfmenger een online zaak waar je goede informatie krijg en alles snel geleverd wordt door heel Nederland.

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.