Fantastische service

Goede service een mooie producten

Prima weer

Goede prijs met een ruim assortiment en weer een prima en snelle levering

Snelle levering en goede prijzen.

Netjes opgelost

Of het een goede webwinkel is blijkt pas als er iets niet goed gaat. De zending is zoekgeraakt bij de pakketbezorging. Contact opgenomen, dezelfde dag een reactie van De Verfmenger dat men het uitzoekt maar even geduld vraagt. Daags erna een telefoontje van de pakketdienst, dat men verder zoekt. Na enkele dagen een mail van De Verfmenger of de pakketbezorging het pakket alsnog had bezorgd. Helaas niet het geval; dezelfde dag werd de bestelling opnieuw gestuurd en is dit keer wel correct bezorgd.

Prima bedrijf

Goede prijs, snelle levering

Prima website en snelle levering...Top.

Altijd goed!

Nu meerdere ervaringen gehad, zeer behulpzaam en scherp geprijsd.

Kom zinnen te kort

Werd goed geholpen eerst met app computer toen maar gebeld want wij zijn niet zo met computer telefonisch werd mijn probleem snel opgelost levering perfect kleur ook de schuur zit voor de komende jaren goed in de koopmans beits mijn dank daar voor

Eerste contacten met Thijs; ik word goed geïnformeerd over het gebruik van Epoxy componentenverf op waterbasis voor een betonnen vloer. Maar het is best moeilijk en je moet nauwgezet te werk gaan. Daarna een ander contact, waardoor ik onzekerder en ongeruster word. Uiteindelijk heb ik de verf gewoon besteld en ben met mijn zus aan de slag gegaan. Na veel zenuwen, onrust en hier en daar een ruzietje(wat je hiervan krijgt) hebben we het oppervlak van de ongeveer 75 vierkante meter van mijn appartement, in een stralend gele kleur gelegd. Niet echt de zandkleur, die ik me voorstel van zand, maar wel een fijne zonnige kleur. Het was een stevige klus op mijn leeftijd, evenveel als het aantal vierkante meters van mijn appartement, maar het resultaat is er naar!!!! Dank met een hartelijke groet, Wilma de Bruin.

Tevreden

Goed advies gehad.

Goede service. Helaas een matig produkt ontvangen.

De verfmenger als bedrijf is helemaal prima. We hebben echter op basis van de verstrekte informatie wel en produkt gebruikt dat een zeer matig resultaat heeft opgeleverd. Dit is de VP voorstrijk, welke wij hebben toegepast op vers stucwerk. Helaas heeft de voorstrijk veroorzaakt wat wij er eigenlijk mee wilden voorkomen, namelijk vlekken door vershil in zuigende werking. Het plafond zit u vol met zgn eilandjes waar de laag dikker is t.o.v. de rest waar de verf helemaal is ingetrokken. Het is nagenoeg niet te herstellen zonder het hele plafond en wanden weer kaal te schuren . Verfmenger kende dit probleem niet (in deze mate) maar heeft voor de rest van het werk een alternatief produkt voorgesteld en dit met korting aangeboden. Alle overige produkten zijn helemaal prima.

Vlot geleverd, laag geprijsd, maar net niet de juiste kleur

Op basis van kleurstaal betonverf op kleur besteld. Levering was vlot, prijs prima, maar de kleur was een stuk lichter dan op de kleurstaal, zowel nat in de pot als na aanbrengen. Jammer. De strijkbaarheid van de verf is prima. Het zou mooi zijn als ze ook nog een matte versie voor buitengebruik van hun eigen merk kunnen aanbieden.

Keurige verzorging van de bestelling

Netjes verpakt, snelle verzending

Prima bedrijf

Heel hulpvaardig als je er niet goed uitkomt

Gewoon top

Bij deze firma bestel ik zeker nog, is een goede prijs voor een goede Sigma verf.

Prima prijzen en goed advies

Ik bestel al jaren bij verfmenger naar volle tevredenheid. Spullen en verf zijn goedkoop en snel geleverd. Bij mijn laatste bestelling was 1 pot verf niet goed op kleur gemengd, kan gebeuren en zal wel vergoed worden.

prima zaak

ze communiceren zeer goed als je ze wil spreken is dat geen probleem , reageren ook zeer snel op vragen via e-mail als er iets mis gaat met een levering lossen ze dat zeer snel op !

Goede producten voor scherpe prijs met vlotte bezorging

Heb de Duitse variant van de Sigma S2U Primer gekocht. De 2 blikken van 2,5l waren zorgvuldig verpakt. Ondetussen toegepast en voldoet de verf zoals ik verwacht had. Goede dekking, maar wel even de tijd geven voor volledig uitharding

goed spul en snelle series

Snel besteld en snel geleverd. Zeer aantrekkelijk geprijsd met de stapel korting.

goede verf en snel bezorgd

Muur/ plafondverf besteld, prima kwaliteit voor een goede prijs. Snelle levering.

Goede verf, snelle levering!

Zeer goed en snel

Zeer goed en snel

Voordeligste prijs

De verf is als je deze vergelijkt met andere websites het goedkoopst.

Kleur was te licht

Helaas bleek de gemengde perkoleum Koopmans 244 Sparregroen te licht vergeleken bij de originele Koopmans 244 Sparregroen. Er zit nu te weinig zwart in. Jammer, ik had 2 liter blikken ervan besteld. Hoop hier in de buurt nog de origenele 750 ml 244 Sparregroen te vinden om daarmee de toplaag af te lakken, omdat de rest van ons houtwerk wel die diepere zwart groen kleur 244 heeft. Ik vond het juist zo mooi en heb speciaal voor deze klus de Rockpanel Ply platen gekozen, die ik in mijn eigen kleur kon aflakken. Anders had ik ook de standaard Rockpanel ral 6009 (die afweek qua kleur) kunnen gebruiken. Jammer. Ik had dit natuurlijk kunnen bedenken van te voren, omdat de kleur gemengd werd, maar verwachtte dit niet omdat het in Koopmans blik zit. Het zou fijner zijn als Verfmenger ook originele Perkoleum Dennegroen 244 in het assortiment zou hebben.

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.