Een fijn en correct bedrijf

Goede en correcte afhandeling van bestellingen

gewoon goed

website mag iets beter maar kwaliteit verf goed. correcte levering

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd. Professionele koeriersdienst. Scherpe prijzen, verf van hoge kwaliteit. Leuke extra's.

Top service en snelle bezorging

Goeie service snelle service en goede kwaliteit! Niets aan toe te voegen ga zo door

Heel goed.

Heel fijn de coting voor de schuur prachtig. En toch een snelle levering en keurig verpakt. Ik bestel weer hier.

Super service

Je wordt goed geholpen en telefonisch contact is ook goed en ze zijn zeer adequate, daar hou ik van!! En betrouwbaar.

Van goede wil en snelle levering

Op zich ging alles goed en was het transport snel geregeld, helaas een ongelukje in het magazijn van de transporteur waardoor de verpakking stuk ging en de verf wegliep. Bij het contact met de verfmenger ging het echter even mis en deelde men mij mee dat ik schade had en dat zij met de transporteur gingen kijken hoe ze mijn schade zouden regelen. Helaas had ik geen schade maar de verfmenger had zijn spullen niet gelverd, zij hadden pech en moesten opnieuw opsturen en regelen hoe de transporteur hen zou vergoeden. Voor de levering werd ik weer keurig gebeld dat de spullen er aan komen, maar weer begonnen met dat ik schade had. Voor de rest alles prima hoor maar nooit meer bij je klanten beginnen met u heeft schade oftewel een probleem voordat er iets geverd is.

Duidelijke website, volgende dag geleverd!

Goede prijzen, duidelijke site, levering sneller als verwacht.

Snelle afhandeling

Bestellen en volgende dag geleverd

Goed geregeld en goed materiaal

Het glasvezelbehang zit strak en zonder bubbels op de muur.

Zeer makkelijk en snel geleverd

Zeer makkelijk snel geleverd en erg goed verpakt top service

Snel geleverd tegen een scherpe prijs

Snel geleverd tegen een scherpe prijs

Tevreden klant!

Het bestellen ging makkelijk, de afhandeling en de levering gingen ook prima.

Verf besteld en de volgende dag al geleverd

Goede productinformatie en snelle levering

De website geeft goede informatie! En de levering is heel snel. Veilig verpakt

Top, snelle levering

2 x in een korte tijd besteld, beide prima geleverd. Zelfs als een product niet op voorraad is wordt er met je meegedacht om toch snel te kunnen leveren. Kunnen andere bedrijven wat van leren! Ga zo door!

Binnen een dag geleverd

In de avond besteld en de volgende dag al geleverd!

Bestelling goed verpakt en de goede verf op tijd geleverd , deze firma is het bestellen waard.

Goede kwaliteit van alle producten

Alle producten zijn van zeer goede kwaliteit en goed zelf aan te brengen! Geen bellen in het behang en de verf dekt in 1x

Snelle accurate levering, uitstekende prijs

Top winkel, volgende dag gelijk geleverd en precies wat ik wilde ontvangen.

Keurige nette zaak met een snelle levering!

Zeer goede ervaring. Goede producten Snelle levering

Heel goed !!

Snel en keurig geleverd ,en netjes te woord gestaan door de klantenservice ,ook nog tips en uitleg gegeven betreft de glans !!

Super levering

Fijn dat mijn bestelling snel geleverd kon worden.

Scherpe prijzen en een snelle levering

Uitstekende ervaring met verfmenger.com. Ik zal in de toekomst zeker weer bestellen.

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.