Uitstekend!

Ik had de verkeerde kwast opgestuurd gekregen en het was al na 18:00. Ik had het nodig voor de volgende dag. Ik heb een mail gestuurd na 18:00 en ik kreeg toch netjes een mail terug van Marco van de Verfmenger, dat hij mij de volgende dag direct zou opbellen als hij achter zijn computer zat. De volgende dag heeft hij mij ook netjes voor 09:00 nog gebeld en het opgelost. Maar buiten de goede oplossing kreeg ik ook nog een goed advies en een paar goede tips. Nog bedankt Marco en blijf zo doorgaan. Zeker een aanrader om bij de Verfmenger je bestellingen te doen!!!

Slecht

Verkeerde kleur daarna contact gezocht zou korting krijgen maar niks gehad .zeer slechte service

Snel en correct

Bestellen via de site makkelijk en snel. Goede prijzen en uitgebreid assortiment. Naast de verf ook de kwasten schuurpapier etc aangeschaft. Alles keurig in 1 doos ontvangen binnen enkele dagen.

Duidelijk en snel

Bestelling gaat goed en gemakkelijk via de site. Bestelling stond 2 dagen later op de stoep, goed verpakt. Factuur kan je downloaden op de site. Top!

Toppie

Had niet verwacht al zo vlug mijn bestelling binnen te hebben. Woon nog niet eens op adres dus was daar heen gebracht na even overleg kreeg ik mijn bestelling de volgende dag op mijn oud adres. Wat een service Meriam Korstanje

In tegenstelling tot een aantal concurrenten in de markt steekt de website van de vermenger er met kop en schouders bovenuit. Bovendien hebben ze de laagste prijsgarantie. TOP!

Topper!

Supersnel geleverd en scherpste prijs die ik gevonden heb! Aanrader!

Hele scherpe prijzen en snelle levering.

Vergeleken met mijn lokale verfmengende leverancier had ik de derde pot gratis bij De Verfmenger. Geen moeilijke keuze dus!

super

zeer snelle levering. en goeds verpakt

Snel geregeld

snel en goed gregeld

Helemaal geweldig

Je besteld je product en de levering is heel erg snel en zeer professioneel .Je krijgt exact te horen wanneer je je pakketje kunt verwachten. Alles is heel goed ingepakt met een duidelijke productspecificatie erbij Hartelijk dank voor deze topservice!!!!.

Goede prijs, zeer netjes verpakt en super snel geleverd

Kwaliteit voor en goede prijs

Ik bestel regelmatig verf. Komt goed verpakt aan, en op tijd. Bij vragen snel een antwoord. Prima zaak.

Goede Kwaliteit en service en de laagste prijs.

Al meerdere keren hier besteld. Altijd de laagste prijs en supersnel geleverd.. Een aanrader.

Goed advies, snelle levering.

Ik heb betonverf gekocht voor de vloer in de garage. Ik hierover advies gevraagd. Verfmenger heeft mij prima geadviseerd.

Goed geregeld! Dezelfde dag nog in huis ondanks dat dit niet was aangegeven bij het bestellen.

Supersnel en adequaat

Makkelijke website en zeer snelle service: volgende dag al in huis!

Alles verliep vlekkeloos

Keurig verpakt kwam de verf mooi op tijd aan.

Vlotte levering. Prima !

Snel geleverd. Prima verf.

Prima prijs kwaliteit verhouding

Even een belletje, kon de verf de zelfde dag nog ophalen.

Geweldig advies, goede kwaliteit en prijs

Geweldig advies! Goede prijs en kwaliteit! Ga zo door en ik prijs jullie overal aan.

Super snel en goed geleverd!

Super snel en goed geleverd!

Alles klopte

Bestelling werd keurig op tijd en alles volgens afspraak afgeleverd. zo als het hoort. top dus

Snelle en goede levering.

Via jullie website muurverf besteld. Duidelijk bestelproces, en een nette en snelle levering. Mistte alleen de roerstaafjes die ik van andere leveranciers wel erbij krijg.

Zeer goed advies en kennis van zaken top bedrijf.

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.