Was. erg.goed

Alles.was.op..tyd

Snelle levering en flexibel

Snelle levering en flexibel

Kleuren exact naar wens & perfecte dekking

Communicatie was heel fijn en alles verliep vlot. Van bestelling tot aflevering goed geregeld. De kleuren die we besteld hadden kwamen exact overeen met de kleurwaaier en onze muren zien er weer super uit. Na 1 keer was de muur al redelijk goed, maar met de tweede laag was hij perfect! Een aanrader!

Soepel en snel, perfect!

De artikelen op de website vinden is eenvoudig en de verzending loopt vlot en duidelijk. Top!

2x een bestelling geplaatst, beide keren kregen we de verf keurig verpakt binnen. Super snelle levering, maandag besteld dinsdag in huis.

Goed en duidelijk advies. Snelle levering.

Goed en duidelijk advies. Snelle levering.

perfecte levering juiste prijzen

heel goede service

Spik en span

Omdat ik voor de betonverf een speciale kleur had gekozen werd netje gebeld om te checken of de juiste kleur gekozen was uit de kleuren waaier. Ik vind dat super netjes, het voorkomt teleurstellingen achteraf. Alle verf was netjes verpakt, beschermt met noppenfolie. Keurig gewoon en ook nog snel geleverd. Ofwel, spik en span ;-)

Snelle levering.

Goede en snelle service, perfecte hechtprimer

Doet wat het beloofd

De informatie is helder en ter zake doend. Ik had de bestelling snel in huis en het voldeed volledig aan de verwachting.

Ongeveer een 2 jaar geleden had ik voor een groot bedrag verf besteld en het duurde het nogal lang voordat het pakket bezorgd werd. Ik heb toen telefonisch contact met de verfmenger gehad en werd vriendelijk te woord gestaan en werd mij verteld dat het vrijwel direct na mijn bestelling al verstuurd was en dat het al lang aangekomen had moeten zijn. De volgende dag heb ik alsnog een nieuwe zending toegestuurd gekregen. Vanaf dat moment bestel ik daardoor al mijn verfspuiten steeds bij verfmenger.com en wordt alles altijd zorgvuldig verpakt zeer snel bezorgd. Uitstekende service dus!

Goede kwaliteit tegen goede prijs

Eigen merk muur- en plafondverf zijn aanrader

prima!

alles compleet en keurig op tijd geleverd, konden direct aan de slag.

Super goed bedrijf

Na vriendelijk contact een bestelling geplaatst, en keurig op de afgesproken tijd geleverd. Muur met renovlies mooi strak geworden,

Goed bedrijf sneller levering

Top bedrijf, duidelijke website, snel verzonden, en niet onbelangrijk erg goed geprijsd

Goede verf snel geleverd

Na mijn bestelling( 1 ltr zijdeglans binnenlak) geplaatst te hebben is deze zeer snel bij mij thuis afgeleverd.

Top service!

Snelle levering, goede kwaliteit.

2 x besteld 2x snel en goed geleverd

Kan menig internet shopie wat van leren, geen geneuzel over corona geen 10 x onnodig mail verkeer, prima service en prima levering, ruim binnen de tijd die ze aangeven. Mijn schop voor verf!!!!

GOEDKOOP

HET IS 10 EURO OM TE VERZENDEN NAAR BELGIE MAAR KOMT DAN NOG GOEDKOPER UIT DAN ZE IN BELGIE TE KOPEN. WEL LANGE LEVERTERMIJN

Goede producten, prima service en snelle levering

Goede service makkelijk vanuit de stoel binnen enkele werkdagen in huis.

Snelle levering. Hele mooie verf

Keurig vlg afspraak geleverd

Ruime keuze goede service

goed product, snelle levering

snelle levering goed product correcte prijs

Goede service en advies

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.