Alles naar wens. Snelle levering

Snelle goede service

Na bestelling volgende dag in huis goed verpakt.

Snelle levering en goede kwaliteit verf

Er stond 5 werkdagen voor de levering maar na 2 dagen al geleverd! Kwaliteit van de verf erg goed.

Verzorgd bezorgd

Wat ik besteld, wanneer ik het wilde. Wat meer kan je vragen.

Bestelling werd snel en netjes geleverd. Er ontbrak echter nog iets en dat werd de volgende dag alsnog geleverd.

Ze doen wat ze beloven

Product voldoet aan de beschrijving snel en netjes geleverd

Snelle service.

De combinatie van renovlies, renovlies lijm en renovlies verf werkte uitstekend. Helaas was de verfkleur met kleurcode wel afwijkend van eerdere verf met de zelfde kleurcode.

Alles snel en correct afgehandeld.

Geweldig!!

De verf is precies de kleur die we wilden en het dekt geweldig en in 1x. De verf is niet zwaar om te sausen. En is makkelijk schoon te maken met een doekje of een schuursponsje! Ik hou ervan en we gaan deze verf zeker voor de rest van ons huis ook aanschaffen!

Scherpe prijs, prima service, snelle levering

Scherpe prijs, prima service, snelle levering.

Ze leggen alles heel duidelijk uit en zijn zeer behulpzaam aan de telefoon

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit

Tevreden

Prima kwaliteit

Super geholpen en ook nog eens een mooi cadeau erbij! Doordat ik een grotere bestelling heb geplaatst hebben ze er een leuk pakket bijgedaan met o.a. rollers, bak, handschoenen, plamuur

Goede service en goede producten

Je krijgt persoonlijk advies. Ik heb bij de Verfmenger verf kunnen laten mengen van een oude pot. Was bij diverse bouwmarkten geweest waar ze er niks mee konden.

Super, goede, fijne en snelle service!

Ze zijn goed bereikbaar voor vragen, erg behulpzaam en oplossingsgericht. Ze denken graag mee en leveren kwaliteit!

Goede kwaliteit en levering top

Goeie kwaliteit voor een scherpe prijs en snel thuisbezorgd!

Snelle levering in combinatie met keuze uit ruim assortiment

Ik ben erg tevreden over het ruime assortiment A kwaliteit verf. Tevens is helpdesk deskundig en voorziet je van een goed advies.

Goede kwaliteit

Helaas niet zo zuinig als vermeld ,

Super verf!

Super verf,niet duur en snel geleverd!

Prima service, goed product.

Snelle service en prima prijs.

Perfect!

Ik was op zoek naar Sikkens verf en kwam uit bij De Verfmenger. De verf direct besteld. Netjes op tijd afgeleverd. Volgende keer bestel ik hier weer mijn verf, gezien de prijs en de snelle bezorgtijd. Perfect!

Echt top bedrijf, en ook zo snel geleverd, ook 's avonds

Ik heb een aantal muurverfen laten mengen en andere dag was het al binnen. Ik kreeg tevoren een berichtje wanneer het zou worden geleverd.

Prima bedrijf. Goede kwaliteit. Snelle levering.

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.