Prima product!

Prima product en snelle verzending! Ben erg tevreden!

Snel geleverd voor de laagste prijs!

Op zoek naar Perkoleum van Koopmans kwam ik bij de Verfmenger. 20% goedkoper en zonder verzendkosten de volgende dag al in huis

Top verf voor een mooie prijs en goede service

Even langsrijden of het wordt thuis bezorgd. Vriendelijke service.

Teleurstellend

Had een farrow and ball kleurcode laten mengen voor de babykamer, maar hij was veel te donker en heb uiteindelijk met witte verf zelf moeten mengen tot het lichter werd. Uiteindelijk is t prima maar niet de kleur die ik wilde en moeite voor had gedaan. De andere kleuren lijken goed zo in de emmer te zien. Hoe kan dit zijn misgegaan? Nadeel is ook dat je niet zelf de hoeveelheid kan kiezen voor de verf waardoor ik nu met veel verf blijf zitten in een ongewenste kleur.

Snelle en goede service

Renovlies besteld inclusief lijm . Snelle service en goede kwaliteit en verwerkbaarheid .

zeer goed en snelle levering

Altijd en correcte levering, nu al vijf maal

Helaas een wat verwarrende website

Perfect!

Goede service en snelle afhandeling in èèn woord geweldig.

Duidelijke website, scherpe prijs en correcte snelle levering

Erg prettig, duidelijke en complete website met uitgebreid assortiment aan schildersproducten. Scherpe prijs. Snelle en correcte levering. Erg tevreden

door foute info levering optie ***

bij bestelling kon ik kiezen: gratis, binnen 4 tot ... werk dagen of, voor €5,- volgende dag op zaterdag geleverd. heb gekozen voor zaterdag levering,. dit ging dus niet door. kreeg mail terug met duidelijke uitleg, en ook wel logische rede waarom niet,. maar dit stond niet in de leveringsvoorwaarde vermeld die voor de keuze doorgelezen heb. en veder ook nergens aangegeven dat na 17:00 dat niet meer mogelijk is. de 5 euro die ik extra betaalt heb voor die levering op zaterdag, die dus niet gedaan is. heb ik niet terug gekregen want had dat blijkbaar moeten weten dan bestelling te laat was ookal word dat nergens aangegeven.. beetje aso manier van omgaan is het vind ik..... daarbuiten was het geleverde product wel goed dus zou jullie aanbevelen maar wel met een grote maar...

Vlotte levering en een eerlijke prijs

Heel tevreden

Goede service, goed product

Snelle verzending!

Snel en correct alle kwaliteitsproducten.

Snelle leveringen en juiste uitleg erbij en lage prijzen.

super snelle verzending

Top verzending en keurig zoals het hoort.

Goed en snel geholpen

Nadat er een fout bij de transporteur was gemaakt is dit door de mensen van verfmenger binnen een dag hersteld.

Ik ben zeer tevreden.

De levering was snel en het materiaal was perfect.

Gisteren besteld vandaagvin huis maar wel deuken in de potten

Snel de deuken zijn wat minder

Al meerdere keren Ecoleum besteld, altijd snel geleverd. Top.

3 of 4 keer heb ik meerder bussen Ecoleum gekocht. Altijd binnen 2 dagen geleverd. Er wordt altijd netjes gebeld.

Snelle verzending, makkelijke website

Too

Veel kennis en goede service! Ik bestel zeker weer!

De Verfmenger levert goede verf, heeft enorm veel keuze, is snel, accuraat en coulant.

Bij toeval kwam ik bij de Verfmenger terecht en nu wil ik niet meer anders. Ik was verrast door de vele mogelijkheden m.b.t. de soorten en kleuren. De naam Verfmenger dekt de lading helemaal. De voorlichting (via de chatfunctie) is goed en duidelijk.

Goeie verf!

Maar ook snelle levering, dat was erg fijn.

Prima bedrijf

Snelle en prima levering van product

Snelle levering van prima producten

Via de website goed kunnen vinden wat ik zocht. Na het bestellen is er snel geleverd. De Koopmans Perkoleum is prima!

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.