Sikkens Rubbol XD High Gloss voor een scherpe prijs en snelle levering.

Sikkens Rubbol XD High Gloss voor een scherpe prijs en goed verpakte snelle verzending.

vlotte bezorging

We waren blij dat onze bestelling de volgende dag ochtends al werd bezorgd, zodat we die dag nog tijd hadden onze klus af te werken.

Snelle levering en goede kwaliteit

Relius R pro1 latex besteld en geadviseerde rollers. Product maakt omschrijving waar. Snel geleverd en voor een goede prijs. Zal zeker weer hier bestellen

Een degelijk en goede informatie

Snelle en dergelijke levering voor aanvaardbare prijzen

snel, vakkundig en direct advies, maar ook de voordeligste

snel, vakkundig en direct advies, maar ook de voordeligste

Goede producten tegen een scherpe prijs.

2 x besteld, prima producten en ook een gedeukt blik. Werd keurig netjes opgelost.

snel en netjes geleverd, voor herhaling vatbaar

Topservice

Topservice

What you see is what you gett in time!

Overzichtelijke keuze op de website, snelle levering, goede prijs kwaliteit.

Top en snel geleverd!

Goede en snelle levering. Ook een probleempje werd vlot opgelost!

Goede vlotte service

Vlote levering, kleur naar wens.

Precies volgens afspraak geleverd

De verf stond keurig klaar op het afgesproken moment. Ik heb gekozen voor krasvaste pu lak van drenth Ook in mooie monumentale kleuren voor ons huisuit 1880 Muurverf van pastolex borasca. Mooie krasvaste lakken, handig voor een gezin met kinderen. Nu nog even kijken hoe het verwerkt en zich door de jaren zal houden.

Snelle levering, afbeelding website klopt niet

Afbeelding 2,5 literblik is misleidend prijs is nl. Voor 1 ltr.

Wederom niet op tijd geleverd

Extra betaald om 100% zeker te zijn dat het de volgende dag geleverd zou worden, zelfs met opende chat met een medewerker werd mij dit 100% verzekerd. Zelfs toen ik aangaf dat het de keer ervoor ook al mis ging. En helaas…….weer niet op tijd. Wellicht goed als e op oké gaan naar een andere, betrouwbaardere, vervoerder?

"Gezonde verf"

Verf gekocht vanwege A++ VOS label.

Geweldig !

Mooie verf , kleur ook prachtig ! En voor een beginner ook goed te gebruiken . Ik ben zeer tevreden . Ook bedankt voor de goeie tips .

De verf is goed maar de bezorging niet

Van de 4 blikken verf waren er 3 erg ver ingedeukt

Top bedrijf

Perfect bedrijf om je verf en verf benodig heden bij te kopen , als er een klein probleempje is , wordt je netjes gebeld om samen naar een oplossing te zoeken, en komt afspraken na,wat ik niet van veel andere bedrijven kan zeggen .

Snel en goed!

Super ruime keuze uit kleuren voor een scherpe prijs

Makkelijk goede prijs correcte levering.

Makkelijk goede prijs en correcte levering

kei goed , op zijn brabants

alles prima geregeld , super 2e keer besteld

Niet op me gemak

Het was prima tot dat meneer één deur verder een kartonnen doos moest pakken. Toen moest hij even tegen een jonge die buitenstond zeggen dat hij wel bij me moest staan. Alsof ik een paar kwasten zou gaan stelen!! Nog nooit zoiets meegemaakt!

Heel goede service

Van bestelling tot levering verliep alles heel vlot

Goede service mooie producten. Alleen was de kant en klare lijm voor renovlies waardeloos. Weg gegooid geld in dit geval.

Heer Ivostraatje 42

8911 DZ Leeuwarden

058 - 2152530

Over De Verfmenger

Verf online kopen bij de Verfmenger - Op Verfmenger.com koop jij de beste verf tegen de laagste prijs online. Bij bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis. Kies uit een ruim assortiment muurverf, betonverf, grondverf maar ook afwasbare verf, trapverf, alkydverf en nog veel meer. Het voordeel bij Verfmenger.com is dat je naast daglevering of avondlevering kan kiezen. Vele klanten kozen al voor Verfmenger.com, bekijk daarom ook de reviews en ervaringen van onze klanten. Bestel verf online op Verfmenger.com en ontvang gegarandeerd jouw bestelling op tijd bij je thuis voor jouw volgende verfklus.